ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: “Μίλησε” το ίδιο όπλο στο λιμάνι!

Facebook
Twitter
Το βράδυ της Τρίτης 9ης Νοεμβρίου «βγήκαν» μαχαίρια και όπλα στο λιμάνι της Πάτρας από Αφγανούς, εξωτερικούς πολιορκητές του λιμανιού της Πάτρας.

Από τους πυροβολισμούς, τότε, είχε τραυματισθεί στο πόδι ένας Αφγανός, ενώ την επόμενη μέρα είχαν συλληφθεί τρία άτομκαι σε βάρος τους σχα ηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ομως προ δύο ημερών πάλι έπεσαν πυροβολισμοί. Και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες , το όπλο της προχθεσινοβράδυνης συμπλοκής είναι το ίδιο με ένα από τα όπλα που είχαν «μιλήσει» και το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου!

Στη νότια Πάτρα οι Σιίτες αντιμάχονται τους Σουνίτες και το μίσος τους έχει θρησκευτικό – οικονομική διάσταση. Ως προς το οικονομικό σκέλος δε, σχετίζεται με το αντίτιμο για να «τρυπώσουν» οι ενδιαφερόμενοι στο λιμάνι, στην προσπάθειά τους να ταξιδέψουν προς Ιταλία.

Χθες, άνδρες της Ασφάλειας από το πρωί «χτένισαν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες του νέου επεισοδίου. Μπήκαν σε όλα τα πιθανά καταλύματά τους (Π. Πατραϊκή, Λαδόπουλος, ΑΒΕΞ), αλλά εις μάτην, διότι πολλοί Αφγανοί δεν διαμένουν εκεί, αφού έχουν νοικιάσει σπίτια! Εξ άλλου, υπάρχει και πρόσθετος βαθμός δυσκολίας στους ελέγχους, γιατί αρκετοί Αφγανοί φαίνεται να έχουν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας…

Οπως και να ‘χει, κυκλοφορούν δίπλα μας φανατικοί Αφγανοί που οπλοφορούν. Περίοικοι και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην «εμπόλεμη» περιοχή ανησυχούν σφόδρα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top