ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Μην κατεβαίνεις κάτω» φώναζε η σύζυγος του 70χρονου – Δέκα άνδρες τα ”έβαλαν” με έναν

asthenofora2
Νεότερες πληροφορίες, θέλουν τον 70χρονο να κατέβηκε από το σπίτι του, με σκοπό να ζητήσει από τους ρομά που διαμένουν δίπλα, να χαμηλώσουν λίγο τη μουσική, αφού είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί γλέντι, με εκκωφαντική μουσική, για να μπορέσει και ο ίδιος να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο. 
Η σύζυγος όμως, τον παρακαλούσε να τους μιλήσει απ΄το μπαλκόνι, δεν την άκουσε και κατέβηκε, θεωρώντας ότι θα μείνει η ιστορία σε μια φιλική παρατήρηση. Γύρω στους δέκα άνδρες, άρχισαν να τον σπρώχνουν και να τον χτυπούν, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο ισχίο.
Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, ότι το θύμα, έχει κάνει χειρουργείο στην καρδιά, γεγονός που δεν σεβάστηκαν οι άνδρες που του επιτέθηκαν.

 

Το χρονικό

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ρομά που διαμένουν στην περιοχή είχαν βάλει μουσική και ένας κάτοικος της περιοχής τους έκανε παρατήρηση για να τη χαμηλώσουν, διαπληκτίστηκαν και επιτέθηκαν στον 70χρονο με αποτέλεσμα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να του επιτεθούν και να τον τραυματίσουν.

Περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, όπου και διαγνώσθηκε με κάταγμα του ισχίου και μάλλον θα χειρουργηθεί σε λίγο. Αναζητούνται οι δράστες που κατάφεραν και διέφυγαν.

You may also like

Comments are closed.