ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μήπως θα πρέπει να μπουν «κολωνάκια» στην Άνω Πόλη; (pics)

erga3 anw poli

Τα έργα στην Άνω Πόλη είναι σε εξέλιξη, σήμανση για πεζοδρόμους έχει τοποθετηθεί αλλά προς το παρόν και ενώ ήδη έχει μπει πλακόστρωτο όλη η περιοχή… έχει γίνει πάρκινγκ αυτοκινήτων! Ακόμη και στην Παντοκράτορος, αλλά και στην Γεωργίου Ρούφου, στην Ηλείας και στις καθέτους που οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Πάτρα… το μεγαλείο σου!

Αυτό τουλάχιστον μας επισημαίνει κάτοικος της περιοχής ο οποίος διαθέτει αυτοκίνητο, αλλά δεν μπορεί να ανεχθεί αυτή την κατάσταση. Ακόμη και στην Παντοκράτορος η οποία είναι σχεδόν όλη πεζοδρομημένη και χρησιμοποιείται από μικρούς ποδηλάτες ή και παιδιά που παίζουν, ασυνείδητοι οδηγοί την έχουν μετατρέψει σε πάρκινγκ.

erga2 anw poli

Στην οδό λειτουργεί και το 3ο Δημοτικό Σχολείο, κάτι που σημαίνει ότι δεκάδες «πιτσιρίκια» κυκλοφορούν ανέμελα στον πεζόδρομο χωρίς να πρέπει να έχουν κατά νου τους αν κάποιος… κινείται με όχημα επί του «δρόμου»! Οι κάτοικοι ειδοποιούν την Τροχαία, όμως κάποιες φορές εμφανίζεται δικυκλιστής, άλλες όχι. Μάλλον ο Δήμος θα πρέπει να τοποθετήσει «κολωνάκια»! Γιατί στην πράξη αποδεικνύεται πως μόνο με «κολωνάκια» ή «κορύνες» καταλαβαίνουν κάποιοι και δεν παρανομούν!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάτοικοι θα απευθυνθούν σύντομα επίσημα στον Δήμο και θα ζητήσουν να ληφθούν μέτρα.

erga1 anw poli

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.