ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Νεαροί πέφτουν νεκροί στους δρόμους

Σοκαριστικές εικόνες με τοξικομανείς στο Ανατολικό Διαμέρισμα.

narkotika

Νέοι άνθρωποι στην Πάτρα… πεθαίνουν στα πεζοδρόμια, μετά από χρήση ουσιών και δυστυχώς κανείς δεν παρεμβαίνει για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο!

«Ζόμπι» με σύριγγες στην τσέπη κυκλοφορούν στην πόλη, στην Πλατεία Πίνδου αλλά και στην Ανατολική Πάτρα. Συναλλαγές που γίνονται στα σκοτάδια, κοντά στο νεκροταφείο της Αγίας Αλεξιώτισσας, αλλά και γενικότερα στην περιοχή των Συνόρων, όπως και στην Πλατεία Πίνδου, την Πλ. Ολγας και την Πλατεία κοντά στην Παναχαϊκή, όπως αναφέρουν πατρινοί που περνούν συχνά από τους δρόμους των συνοικιών.

Στην περιοχή του ανατολικού διαμερίσματος, τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες παρατηρείται να κάνουν τις βόλτες τους στα δρομάκια της γειτονιάς ύποπτα αυτοκίνητα στα οποία επιβαίνουν συνήθως τρεις με τέσσερις νεαροί.

Τα αυτοκίνητα σταματούν, συναντώντας κάποιον που προφανώς τους περιμένει, κάνοντας δήθεν ωτοστόπ, μιλούν για λίγο από το παράθυρο και στη συνέχεια φεύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Όπως λένε άνθρωποι που έχουν δει το «σκηνικό» πρόκειται για κλασικό ραντεβού συναλλαγής και διακίνησης ουσιών και μάλιστα έχουν γίνει και σχετικές αναφορές στην Αστυνομία.

Τα ραντεβού αυτά δεν είναι τωρινό φαινόμενο, όμως, τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί. Μάλιστα, το βασικό στέκι είναι στους δρόμους γύρω από το νεκροταφείο της Αγίας Αλεξιώτισσας, όμως, πλέον το ραντεβού γίνεται και σε άλλα σημεία της περιοχής, προφανώς για να μην δίνουν στόχο. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό παίζει το γεγονός ότι στους δρόμους της περιοχής βασιλεύει τις περισσότερες ημέρες το σκοτάδι.

Τα «deals» των ναρκωτικών γίνονται καθημερινά. Σε άλλα σημεία της πόλης οι συναλλαγές έχουν σχέση με «κοκαΐνη», την «ελίτ» των ναρκωτικών! Ακόμη και Πατρινοί υπεράνω υποψίας, γνωστή ακόμη και για την κοινωνική τους δράση, δεν λένε όχι σε μία «μυτιά» από την «βασίλισσα» των ναρκωτικών!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.