ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: “Νεκρή” η αγορά τον τελευταίο μήνα – Σε απόγνωση οι έμποροι

Facebook
Twitter
3881407

Κάτι παραπάνω από υποτονική είναι η κίνηση στην εμπορική αγορά της Πάτρας, με το καλοκαίρι να μπαίνει για τα καταστήματα και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με το… αριστερό.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι έμποροι που αποτελούν και την ραχοκοκαλιά της τοπικής αγοράς, στα μαγαζιά με δυσκολία μπαίνει αυτές τις μέρες πελάτης. Όχι για να αγοράσει, αλλά ακόμα και για να ρωτήσει.

Ορισμένες καταστήματα προσπαθούν να δελεάσουν το κοινό βάζοντας προσφορές ή χαμηλώνοντας τις τιμές στα είδη που τους έχουν μείνει στα ράφια από τους περασμένους μήνες όμως και πάλι δεν καταφέρνουν κάτι.

Η εμπορική αγορά περνάει τη δική της καλοκαιρινή κρίση  και το ανησυχητικό είναι ότι αυτή  φέτος δείχνει να έχει ξεκινήσει πιο νωρίτερα από ποτέ, ενώ το όλο αρνητικό κλίμα ήρθε να «δέσει» και η υπερβολική ζέστη, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Μόνο τα μαγαζιά με εποχικά είδη (μαγιό, σαγιονάρες κτλ) έχουν μια ελάχιστη κίνηση αυτές τις μέρες. Κι όλα αυτά ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν, τα ενοίκια και τα πάγια έξοδα αυξάνονται, οι φόροι διπλασιάζονται και οι προμηθευτές πιέζουν όλο και περισσότερο…

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top