ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Νηπιαγωγός η 29χρονη που αυτοκτόνησε! Συγκλονίζει η ιστορία της

IMG 3800

Ηέρευνα του κλιμακίου της ΟΠΚΕ που έσπευσε στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Ζαΐμη, καθώς από το διαμέρισμα που έπεσε η νεαρή γυναίκα στο κενό φερόταν να βρίσκεται μέσα κλεισμένο άλλο άτομο, δεν απέφερε καρπούς κι έτσι, όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, επρόκειτο για αυτοχειρία. Θύμα, μια γυναίκα 29 ετών, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ζητήματα ψυχικής φύσεως που την ώθησαν δυστυχώς στο απονενοημένο διάβημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία και ότι τα τσιγάρα και ο αναπτήρας ήταν δικά της και δεν προήλθαν από κάποιον που βρισκόταν σε μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Ενώ αρχικά υπήρχαν εκτιμήσεις ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι η πτώση της 29χρονης είναι αυτοκτονία.

Η 29χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έμενε μόνη της στην πολυκατοικία επί της οδού Κορίνθου και Ζαΐμη κι έπεσε στο κενό από την πλευρά της Ζαΐμη. Λίγο αργότερα εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τη μητέρα και τον αδερφό της κοπέλας να φτάνουν στο σημείο και να ενημερώνονται για το θλιβερό συμβάν. Η 29χρονη ήταν νηπιαγωγός. Είχε επιστρέψει πρόσφατα στο σπίτι της καθώς το καλοκαίρι είχε πιάσει δουλειά σε νησία των Σποράδων. Ομως δεν άντεχε το ωράριο και αποφάσισε να επιστρέψει στην Πάτρα. Επισκεπτόταν ψυχιατρο όμως δεν είχε δείξει αυτοκτονικές τάσεις. Το διαμέρισμα είναι στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας επί της οδού Κορίνθου και Ζαϊμη και μάλιστα δεν έχει μπαλκόνι προς την Ζαϊμη. Η γυναίκα ανέβηκε σε πρεβάζι που “βλέπει” προς Ζαϊμη, πήδηξε κάποια αιχμηρά κάγκελα που υπήρχαν και έπεσε στο κενό.

You may also like

Comments are closed.