ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Ο Ανδρέας Ηλιάδης είχε μιλήσει για τον Δασκαλάκη στην ανακρίτρια – Τι είπε στην κατάθεσή του

iliadis daskalakis 1068x534 1

Στην «αντεπίθεση» περνά ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τα όσα είχε υποστηρίξει σε συζήτηση στο “space” του twitter o Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων ΠΠΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης εκφράζοντας το «παράπονο» όπως είπε, ότι ουδέποτε ο πατέρας ήρθε να ενημερωθεί ή να συζητήσει μαζί του, παρόλο που γνώριζε ότι είχε υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση Ηλιάδη «τάραξε τα νερά» αφού ουσιαστικά κατηγορεί τον Μάνο Δασκαλάκη για αδιαφορία και δημιουργεί σκέψεις πως αν ο πατέρας είχε από τότε αντιδράσει… ίσως να ζούσε η Τζωρτζίνα!

 

Η πλευρά Δασκαλάκη εξέφρασε την απορία για ποιον λόγο ο κ. Ηλιάδης δεν είπε όλα τα παραπάνω στην ανακρίτρια, όταν κατέεθεσε επίσημα και τα είπε στο… twitter! O ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσω του δικηγόρου του κ. Καράμπελα, δηλώνει στην «Π»: «Δεν ισχύει ότι ενημερώθηκα από τον κ. Ηλιάδη ή κάποιον άλλον εκ του ιατρικού ή νοσηλευτικού προσωπικού ότι υπάρχουν υπόνοιες για εγκκληματική ενέργεια.

 

Η «Π» αποκαλύπτει σήμερα ότι ο κ. Ηλιάδης είχε μιλήσει στην ανακρίτρια για τις υποψίες που είπε και για το γεγονός πως είχε αφήσει αιχμές στον ίδιο τον Μάνο Δασκαλάκη. Ο κ. Ηλιάδες έχει αναφέρει στην κυρία Σαλάπα ανακρίτρια) τα εξής:

 

«Τον Απρίλιο του έτους 2021, σε μια από τις συναντήσεις μας με την κυρία Τσιόλα στην εντατική έτυχε η μητέρα να ακούσει τη μεταξύ μας συνομιλία και συγκεκριμένα τις ανησυχίες και τις υποψίες που είχα. Μετά ήρθε στο γραφείο μου με τον σύζυγό της και μου ανέφεραν ότι δεν επιθυμούν να ασχοληθώ με κάτι που δεν είχε σχέση με το ιατρικό κομμάτι της διαδικασίας και να παραμείνω αυστηρά στο ιατρικό κομμάτι και εγώ συμφώνησα και ζήτησα και συγγνώμη. Ενώ νόμιζα ότι θα διαταραχθεί η μεταξύ μας σχέση δηλαδή γιατρού και γονέων, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Η μητέρα έδειχνε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, μου τηλεφωνούσε, με ρωτούσε, μου εξέθετε τις απορίες της και γενικά η μεταξύ μας σχέση εξελίχθηκε ομαλά. Μετά ενδόμυχα πίστεψα ότι θα ερχόταν ο πατέρας και θα με ρωτούσε εάν με ανησυχεί κάτι, εάν υποπτεύομαι κάτι, από τη στιγμή που έβλεπε κινήσεις από εμένα όσον αφορά την υγεία του παιδιού του, πράγμα που δεν έκανε ποτέ»

 

Σε ποιους έκανε μήνυση

Το δελτίο τύπου που δόθηκε στην δημοσιότητα από τους δικηγόρους του Μάνου Δασκαλάκη, αναφέρει τα εξής: Σήμερα υπεβλήθησαν από τον εντολέα μας Εμμανουήλ Δασκαλάκη ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εγκλήσεις (μηνύσεις) κατά προσώπων, τα οποία το τελευταίο διάστημα, μέσω τηλεοπτικών-διαδικτυακών εκπομπών, τέλεσαν εις βάρος του τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της δημόσιας δυσφήμησης και της δημόσιας συκοφαντικής δυσφήμησης. Για τα σχόλια στα οποία τα πρόσωπα αυτά προέβησαν με αποκλειστικό σκοπό να τον εξυβρίσουν, να τον δυσφημήσουν και να τον συκοφαντήσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Εξυπακούεται πως ανάλογης αντιμετώπισης θα τύχουν και έτερα πρόσωπα τα οποία ήδη έχουν προβεί σε σχετικά σχόλια ή θα προβούν στο μέλλον.

 

Επαναλαμβάνουμε ότι σύμφωνα με Ν. 4624/2019, η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων σε διαδικτυακούς τόπους, αποτελεί επεξεργασία (διάδοση) των δεδομένων αυτών και δεν επιτρέπεται να γίνεται χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου το οποίο αφορά. Ωσαύτως δεν επιτρέπεται σε κανέναν, μέσω οποιουδήποτε μέσου, άρα ούτε και μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου, η παρουσίαση και δημοσίευση της φωτογραφίας ενός προσώπου σε τρίτους, η επεξεργασία, αναπαραγωγή ή η διάθεση της στο κοινό, καθώς και η αποτύπωση ή η εμφάνιση ή η προβολή της εικόνας κάποιου, χωρίς τη συναίνεση και συγκατάθεση του εικονιζομένου.

 

Δια της παρούσης ο εντολέας μας δηλώνει για τελευταία φορά ότι δεν συναινεί και εναντιώνεται ρητώς στη δημοσίευση εφεξής των φωτογραφιών τόσο του ιδίου, όσο και των τριών χαμένων τέκνων του, σε οποιαδήποτε μορφή. Επιφυλάσσεται δε για την υποβολή σχετικών μηνύσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς την επιθυμία του αυτή»!

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τον κ. Ηλιάδη, ο Μάνος Δασκαλάκης μήνυσε έναν Αθηναίο δημοσιογράφο και έναν ακόμη αθηναό επιστήμονα ο οποίος είχε προβεί σε αρνητικά και ειρωνικά σχόλια για το  προσωπό του.

 

You may also like

Comments are closed.