ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Ο Χάχαλης, ο Γάλλος και το νέο τσίπουρο! Συνάντηση για χαρμόσυνα νέα… (ΦΩΤΟ)

Facebook
Twitter
IMG_0272

του Αχιλλέα Ροδίτη (από εφημ. ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Ο Γιώργος Χάχαλης είχε δύο λόγους για να χαίρεται την περασμένη Δευτέρα και να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πρώτον, απολαμβάνοντας σε κοινή θέα το νέο τύπο τσίπουρου, μοναδικό στην Ελλάδα, με την πρόσμειξη και μοσχάτου.

 

Μια πρωτοποριακή, απολαυστική γεύση, την οποία πέτυχε και μας «χάρισε» ο γιος του γνωστού επιχειρηματία έχοντας ακολουθήσει εξειδικευμένες σπουδές πάνω στο αντικείμενο που αποτελεί οικογενειακή παράδοση. Και ο δεύτερος λόγος, ήταν η συνάντησή του στην Πάτρα με τον μέλλοντα συμπέθερο, τον κ. Ζεράρ Μοσχί, ο οποίος επί ημερών Νικολά Σαρκοζί διετέλεσε Νομάρχης Αστυνομίας στο Παρίσι, θέση περίπου αντίστοιχη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Ελλάδα.

Η κόρη του κου Χάχαλη, που σπουδάζει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, είναι σε σχέση με τον γιο του Παρισινού πρώην προϊσταμένου της Γαλλικής Αστυνομίας ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα μαζί με την σύζυγό του, στο πλαίσιο ανταπόδοσης επίσκεψης οικογενειακού χαρακτήρα. Και μαζί με τον Πατρινό επιχειρηματία απολάμβαναν το νέο τσίπουρο, με τον Γάλλο συμπέθερο να μας δηλώνει ότι… δεν έχει ξαναδοκιμάσει τίποτα νοστιμότερο στη ζωή του! Και για να το λέει ένας Γάλλος αυτό, σημαίνει πολλά…

IMG_0272

image2

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top