ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Ο Χρήστος Ρουγκάλας σχολιάζει τις μπαρούφες που λέγονται

Facebook
Twitter

Ο τ. διοικητής ασφαλείας Χρήστος Ρουγκάλας θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του Πταισματοδίκη για να καταθέσει για όσα έχει αναφέρει για τους θανάτους των 3 παιδιών.

Σε ανάρτησή του μάλιστα σημειώνει με νόημα:
καλημέρα σας
όταν πριν από λίγο καιρό είχα πει στον κ.Ευαγγελάτο (δημόσια) τη γνωστή παροιμία << κακό χωριό τα λίγα σπίτια >> μου απάντησε πως η Πάτρα είναι μεγάλη πόλη .
Αμ δε… αν δεν ζεις εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις τι και πως γίνεται .
Σχεδόν όλοι όσοι κυκλοφορούμε ,έστω και φυσιογνωμικά , γνωριζόμαστε μεταξύ μας και από ευγένεια λέμε μια καλημέρα ή καλησπέρα όταν συναντάμε κάποιο-α στο δρόμο.
Δείτε πόσο γρήγορα κυκλοφόρησε μια μπαρούφα, που έφερε ένα συμπολίτη μας επιχειρηματία σε πολύ δυσάρεστη θέση και τον ανάγκασε να προσλάβει δικηγόρο ,ο οποίος διέψευσε και δημοσιεύματα και φήμες που κυκλοφορούσαν και προφορικά αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε πως σήμερα κιόλας θα υποβληθούν εγκλήσεις και αστικές αγωγές για αποζημιώσεις .
Ας κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τη δουλειά τους λοιπόν όσο πιο γρήγορα γίνεται για ν αποδειχτεί η αλήθεια και να μην σπιλώνονται καθ οιονδήποτε τρόπο διάφορα άτομα .
Φεύγω για το γραφείο της Πταισματοδίκη ,όπου σε λίγη ώρα θα πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις σ όσα έχω αναφέρει ,αφού είχε υποβληθεί έγκληση σε βάρος μου .
Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και αναμένω όπως κι εσείς άλλωστε τη συνέχεια που προβλέπεται να ναι συγκλονιστική .

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top