ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Ο γιατρός και τα ναρκωτικά!

Facebook
Twitter

Δεν είναι ο μοναδικός που είχε συλληφθεί να συνταγογραφεί ναρκωτικά! Υπήρχε και στο παρελθόν άλλος συνάδελφός του που είχε κατηγορηθεί. Όμως αυτό μέχρι και ΑΜΚΑ άλλων ασφαλισμένων χρησιμοποιούσε για να πουλά ναρκωτικές ουσίες σε τοξικομανείς.

Και τώρα απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα που κάνει εναντίον του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αλλά και του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου! Και το κάνει γιατί ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών «του ‘κλεισε» το ιατρείο και έχασε την «πελατεία»!

Για την υπόθεση αυτή δεν έχει ακόμα αποφανθεί η δικαιοσύνη παρ’ ότι έχουν καταθέσει μηνύσεις πολίτες των οποίων το ΑΜΚΑ βρέθηκε «χρεωμένο» με ναρκωτικές ουσίες και φάρμακα! Υπενθυμίζουμε ότι κάποιοι από αυτούς που βρέθηκαν στο ΑΜΚΑ τους συνταγογραφούμενα ναρκωτικά έχασαν τις εργασίες τους.

Και τελικά ο εν λόγω γιατρός κλήθηκε στις 17 Ιανουαρίου να προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας του ιατρείου του. Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, ο γιατρός έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της απόφασης του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Ακολούθως όμως προσέφυγε και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απ’ όπου αναμένεται η έκδοση απόφασης. Καθοριστικός όμως στην υπόθεση αυτή είναι ο ρόλος της δικαιοσύνης. «Ο Ιατρικός Σύλλογος καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας στις καταγγελίες πολιτών αλλά ταυτόχρονα καταγγέλλεται από τον συγκεκριμένο γιατρό. Προσωπικά εγώ έχω κληθεί κι έχω καταθέσει για την υπόθεση αυτή πάρα πολλές φορές. Περιμένουμε λοιπόν να εκδοθεί η σχετική απόφαση» είπε η κ. Μαστοράκου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top