ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο Νικολόπουλος δηλώνει αρωγός στον ΟΛΠΑ για μαρίνα mega yacht – Προτείνει και απόδοση της υπάρχουσας μαρίνας στον ΟΛΠΑ!

image1 10 2 rotated e1707223825369 696x477 1

 

Μετά από αίτημα της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 6/2/2024, επίσκεψη του επικεφαλής κ. Νίκου Νικολόπουλου και στελεχών της παράταξης, στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.) και συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Π. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ.
image0 26

Η επίσκεψη είχε ως σκοπό την ενημέρωσή μας αναλυτικά για το Στρατηγικό Σχέδιο αξιοποίησης του Λιμανιού της Πάτρας από τον Οργανισμό, καθώς επίσης και για την πρωτοβουλία δημιουργίας μιας Μαρίνας Mega Yacht που μπορεί να διαμορφωθεί στην βόρεια λιμενολεκάνη.

Μετά την ενημέρωση της παράταξης, η κοινή μας θέση είναι ότι κατ’ αρχάς αποτελεί ευτυχές γεγονός ότι μετά από χρόνια, στο Λιμάνι της Πάτρας υπάρχει προοπτική Οικονομικής Ανάπτυξης, δίνοντας θέσεις εργασίας και πλούτο για τον Λαό της Πάτρας.

Πολύ περισσότερο, όταν μέσα από τον γενικότερο σχεδιασμό που υπάρχει, δύναται η προοπτική να επανέλθει, το λιμάνι και η πόλη, στην αίγλη του παρελθόντος!

image1 10 scaled e1707223665672

 

«Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής της Λαϊκής Υποκρισίας, με τα γνωστά επιχειρήματα και τις κατά καιρούς «Μπουρδολογίες» της, το μόνο που καταφέρνει είναι να βάζει εμπόδια και να γίνεται η ίδια τροχοπέδη στα συμφέροντα της Πόλης και των Δημοτών.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» τονίζουμε ότι είμαστε ΔΙΠΛΑ και ΑΡΩΓΟΙ στο σχέδιο της Διοίκησης του ΟΛ.ΠΑ. για την αξιοποίηση του Λιμένα Πατρών. Και οφείλουμε ΟΛΟΙ να διεκδικήσουμε:

  • την ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ του τραίνου με το Λιμάνι μέσω την ανατολικής διέλευσής του,
  • την ΑΜΕΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ με τη δημιουργία Μαρίνας Mega Yacht,
  • την ΑΝΑΠΤΥΞΗ των ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ που θα κάνουν την Πάτρα προορισμό Κρουαζιέρας
%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%91 800x400 1

Πηγαίνοντας την συζήτηση, όμως, κι ένα βήμα παραπέρα, ο κ. Νικολόπουλος βάζει στο τραπέζι του δημόσιου διαλόγου κι άλλη μία πρόταση – διεκδίκηση:

  • Την επαναφορά της πρώην Μαρίνας στον Πελεκάνο, απ’ τον Δήμο Πατρέων στον ΟΛ.ΠΑ..

Εξηγώντας, ότι:

«Διότι η σημερινή εικόνα εγκατάλειψης από την δημοτική αρχή του κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, ζημιώνει τα συμφέροντα του λαού και τη πόλης. Είναι το αντίθετο αυτού που λέμε “ό,τι πιάνει το κάνει χρυσάφι”.

Η δημοτική αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας “πιάνει χρυσάφι και το κάνει χώμα”!

Και το χειρότερο; Το κάνει συνειδητά!! Αφήνει στο έλεος του, ό,τι είναι ήδη κατεστραμμένο, καταστρέφει οτιδήποτε πάει να φτιαχτεί και εμποδίζει κάθε βελτίωση και προοπτική, ώστε η πόλη, ως λάφυρο του κομμουνιστικού λαϊκισμού, να συνεχίσει να γίνεται «θυσία» και να αποτελεί το παράδειγμα που θα χρησιμοποιείται πάντα στις φωνασκίες της πολιτικής ρητορικής του ΚΚΕ».

You may also like

395399247 6806232879438963 257920997740613464 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Αντωνόπουλου για το Δημοτικό Γήπεδο Ζαβλανίου

Συνάντηση εργασίας για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ζαβλανίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη ...

Comments are closed.