ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος παρέδωσε λάπτοπ και πολυμηχάνημα σε φοιτητή

laptop111
Την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022, ολοκληρώθηκε ο κύκλος συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών που στόχο είχε την βοήθεια σε Ηπειρώτη/τισσα πρωτοετή ενεργό/ή φοιτητή/τρια, φοιτούντα/ουσα στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ο Μ.Γ.Ε. φοιτητής του μαθηματικού τμήματος, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, μέσα σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης και χαράς, παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, κ. Χάιδα Αλέξανδρο, παρουσία του Δ.Σ., όλα όσα προβλέπονταν από την Πράξη αρ. 78/4-11-2021 του Συλλόγου μας, ήτοι ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας και ένα πολυμηχάνημα (σκάνερ-εκτυπωτής).

Ευχαριστούμε εκ βαθέων όλους τους συμπολίτες μας, όπως επίσης τους Ηπειρώτες και τους φίλους του Συλλόγου μας που συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθεί η εν λόγω κοινωνική δράση αλληλεγγύης μέσα από το ηπειρώτικο χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών εύχονται στον φέρελπιν αυτόν νέο καλή πρόοδο, με την προσδοκία η ανωτέρω βοήθεια να συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση των σπουδών του.

You may also like

Comments are closed.