ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Ο παραιτηθείς Διοικητής του “Αγ. Ανδρέα” επέστρεψε στα καθήκοντά του – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

theodoropoulos agios andreas nosokomeio 850x460 1

Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του στα μέσα του περασμένου Ιουλίου , όταν έχασε την ζωή του ο 49χρονος Θεόδωρος Νεμουτιάνος λίγη ώρα αφού αποχώρησε από το νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” , καθώς οι νοσηλεύτριες που τον υποδέχθηκαν του είπαν να μεταβεί στο νοσηλευτήριο του Ρίου που εκείνου το βράδυ εφημέρευε. Ενα ζήτημα που έλαβε πανηλλήνιες διαστάσεις με συνέπειες που ακόμη δεν έχουν τελείωσει.

Ο υπουργός Υγείας είχε ζητήσει άμεσα την παραίτηση του διοικητή και την διένέργεια ΕΔΕ για το θέμα,, την οποία απέστειλε ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος , λαμβάνοντας την άδειά του και αποχώρησε από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

1111111111111

Ωστόσο, παρότι έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες ελέγχου για το τραγικό περιστατικό και ήδη μια νοσηλεύτρια έχει απολυθεί καθώς καταγγέλθηκε η σύμβασή της , ενώ η δεύτερη αναμένει την απόφαση των πειθαρχικών οργάνων, το ΦΕΚ της αποδοχής από τον υπουργό της παραίτησης Θεοδωρόπουλου δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί!

Ετσι ο διοικητής επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του, ως όφειλε, σύμφωνα με τον νόμο, αναμένοντας πότε στο φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως θα δημοσιευθεί η απόφαση για να αποχωρήσει.

Πάντως έστω και τυπικά το νοσοκομείο διοικεί ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

You may also like

Comments are closed.