ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: Ο Πελετίδης επισκέφθηκε το έργο της παραλιακής οδού στα Αραχωβίτικα

araxobitika peletidis

Η κατασκευή της παραλιακής οδού των Αραχωβιτίκων, είναι ένα ακόμη ιδιαίτερα χρήσιμο έργο, για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ρίου, που κατασκευάζει ο Δήμος Πατρέων, βάσει του σχεδιασμού που έχει γίνει από τη Δημοτική Αρχή.

Η οδός είχε υποστεί σοβαρές ζημιές  από τις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή και κατέστρεψαν το οδόστρωμα στην παραλιακή ζώνη, με αποτέλεσμα να καταστεί απαγορευτική η κυκλοφορία.

Το έργο έρχεται να λύσει προβλήματα προστασίας της ακτής  για να γίνει η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό ανεμπόδιστη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε, σήμερα Πέμπτη 18 Μάη, το  μεσημέρι, το έργο, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ρίου, Ευάγγελο Κατσακούλη, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αραχωβιτίκων, Σοφία Μητρούλια και τον άμισθο σύμβουλό του, Σωτήρη Κόρρα.

Ο Δήμαρχος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και συνομίλησε με κατοίκους που του δήλωσαν την ικανοποίησή τους για το έργο και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους.

Πάτρα: Ο Πελετίδης επισκέφθηκε το έργο της παραλιακής οδού στα Αραχωβίτικα Πάτρα: Ο Πελετίδης επισκέφθηκε το έργο της παραλιακής οδού στα Αραχωβίτικα Πάτρα: Ο Πελετίδης επισκέφθηκε το έργο της παραλιακής οδού στα Αραχωβίτικα Πάτρα: Ο Πελετίδης επισκέφθηκε το έργο της παραλιακής οδού στα Αραχωβίτικα Πάτρα: Ο Πελετίδης επισκέφθηκε το έργο της παραλιακής οδού στα Αραχωβίτικα Πάτρα: Ο Πελετίδης επισκέφθηκε το έργο της παραλιακής οδού στα Αραχωβίτικα

You may also like

Comments are closed.

20230927 ΖΑΪΜΗΣ ΙΧΥΘΥΟΣΚΑΛΑ 2 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη του Φ. Ζαΐμη στην Ιχθυόσκαλα Πατρών για τις συνέπειες στον κλάδο της αλιείας

Τις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Πατρών επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, προκειμένου ...