ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ξεσπάει ενοχλημένος – «Λυπηρό και πολύ περίεργο αυτό που συνέβη»

katerinopoulos
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις και αυτή τη φορά δεν εστιάζει ούτε στην Ρούλα Πισπιρίγκου, ούτε στον Μάνο Δασκαλάκη.

Στρέφει τα βέλη του, σε αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στις έρευνες και όπως λέει δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν κενά και στοιχεία που αποκαλύπτονται με τον πιο ακατάλληλο τρόπο.

Ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, για το σημείωμα της μικρής Τζωρτζίνας, που βρέθηκε από δημοσιογράφο, δηλώνοντας πως είναι λυπηρό -και περίεργο- που εντοπίστηκε από δημοσιογράφο το σημείωμα και όχι από τις Αρχές, μετά από τις πολύμηνες έρευνες που έχουν γίνει στο σπίτι της κατηγορούμενης μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο ταξίαρχος, φανερά ενοχλημένος, είπε ότι «υπάρχουν τραγικές και εγκληματικές παραλείψεις στις έρευνες στο σπίτι» και ότι «αυτοί που κλήθηκαν να ψάξουν και να κάνουν τις έρευνες δεν έχουν κάνει σωστά τη δουλειά τους.»

«Πρέπει να υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να αξιολογηθούν από τους ανακριτές, θα αποφανθεί ο παιδοψυχολόγος και φυσικά πρέπει να γίνει γραφολογική εξέταση του σημειώματος για να βεβαιωθεί ο γραφικός χαρακτήρας της μικρής Τζωρτζίνας», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

You may also like

Comments are closed.