ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οδηγός ταξί παράτησε 17χρονη και την μετέφερε ντελιβεράς!

5 1
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Πολιτεία συγγενής της ανήλικης (17 ετών) η οποία θα πήγαινε σε σπίτι φίλης της (μετά από διασκέδαση) στις 2 τα ξημερώματα. Για την μετάβασή της στην οδό Κιτίου (πίσω από το γήπεδο της Παναχαϊκής) χρησιμοποίησε ταξί.

Η 17χρονη δεν γνώριζε που ακριβώς είναι η οδός Κιτίου, όμως είπε στον ταξιτζή την ακριβή διεύθυνση. Ο οδηγός γνώριζε όπως της είπε ότι είναι κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής, αλλά δεν ήξερε ακριβώς το σημείο. Μάλιστα της δήλωσε πως και το GPS του δεν λειτουργεί. Σύμφωνα με την καταγγελία, μάλλον δεν ασχολήθηκε και πολύ.

Όταν έφθασε στην οδό Έλληνος Στρατιώτου αρκέστηκε στο να πει «κάπου εδώ είναι θα το βρεις» και στην κυριολεξία παράτησε την νεαρή, αφού πρώτα όμως ρώτησαν και έναν «ντελιβερά» που βρισκόταν στο σημείο τυχαία την ακριβή τοποθεσία του προορισμού της ανήλικης.

Ο διανομέας φαγητού γνώριζε την οδό και φυσικά έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ο οδηγός ταξί κατέβασε την κοπέλα (προφανώς βιαζόταν για άλλη κούρσα).

Ο νεαρός βλέποντας την 17χρονη να μην ξέρει προς τα που να πάει την ανέβασε στο μηχανάκι και την πήγε στην οδό Κιτίου. Είναι ένα στενό, πολύ κοντά στην Έλληνος Στρατιώτου, αλλά σίγουρα νυχτιάτικα όποιος δεν το ξέρει, δεν το βρίσκει. Αίσιο τέλος για την 17χρονη αλλά «φάουλ» του οδηγού ταξί.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

 

You may also like

Comments are closed.