Πάτρα: Οδός… “Ω Σόλε Μίο” η οδός Σουνίου – Λόγω… πλημμύρας! (ΦΩΤΟ)

Facebook
Twitter

Οδός Σουνίου ή αλλιώς… οδός… “Ω Σόλε Μίο”, όπως ακριβώς τραγουδούν οι γονδολιέρηδες της Βενετίας, αφού ο δρόμος της Πάτρας μετατράπηκε σε ένα μικρό κανάλι, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι.

Ένας εξ αυτών, ο Ηλίας Κωνσταντάτος, από τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, έστειλε και φωτογραφικό υλικό, με το παρακάτω σημείωμα:

287061213 5557227814301671 2791137463214841183 n

“Ήταν μόλις πριν ένα μήνα, όταν είχα επισημάνει τα προβλήματα στην οδό Σουνίου και τις δυσκολίες που υπήρχαν στην κίνηση των οχημάτων.

Απ’ ότι φαίνεται το πρόβλημα… λύθηκε με διαφορετικό τρόπο, για την κίνηση των οχημάτων.

Πλέον η οδός Σουνίου είναι κανάλι και μπορεί άνετα κανείς να μετακινηθεί με βαρκάκι, κανό ή κάποιο άλλο πλεούμενο.

Για το θέμα έχει γίνει και ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και απάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου είναι ότι η οδός Σουνίου είναι τόσο μεγάλη και ίσως δεν μπορούν να βρουν οι υπηρεσίες που είναι το πρόβλημα…”.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή