ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οι εργαζόμενοι …έβαλαν λουκέτο στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ – Μαζική συμμετοχή στην σημερινή απεργία

practiker
Αποφασιστικό μήνυμα ενάντια στις απολύσεις και την τρομοκρατία της εργοδοσίας  δίνουν και στην Πάτρα οι εργαζόμενοι στα Praktiker που δίνουν μαχητικό “παρών” στην σημερινή απεργία.

Το κατάστημα είναι κλειστό, με τους εργαζόμενους να περιφρουρούν από νωρίς το πρωί την απεργία τους, μαζί με άλλους συναδέλφους τους. Μαζί τους βρίσκεται το Εργατικό Κέντρο με επικεφαλής τον πρόεδρό του Δημήτρη Μαρμούτα και το κλαδικό Συνδικάτο Εμπορίου Υπηρεσιών, με επικεφαλής την πρόεδρο Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου.

Απόφαση συμμετοχής με Γενική Συνέλευση, έχει πάρει για την 24ωρη απεργία και το τοπικό παράρτημα του Πανελλαδικού Σωματείου των Πράκτικερ Ελλάς.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι οι απολύσεις και στο τοπικό κατάστημα συνεχίστηκαν και στην Πάτρα πρόσφατα, με την εργοδοσία να στοχεύει ιδιαίτερα σε μεγαλύτερους ηλικιακά εργαζόμενους, με πολλά χρόνια εργασίας στο χώρο, με σκοπό να προσλάβει νέους με ελαστικά εργασιακά δικαιώματα.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι της πολυεθνικής επιχείρησης, απαιτούν να παρθούν πίσω όλες οι απολύσεις, να σταματήσει η τρομοκρατία και να υπογραφεί ΣΣΕ.

You may also like

Comments are closed.