ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Οπαδοί 6 ομάδων που θα συναντηθούν το Σαββατοκύριακο ανησυχούν την ΕΛ.ΑΣ.

Facebook
Twitter
Τέσσερις αγώνες μπάσκετ, ένας ποδοσφαίρου, οπαδοί 6 ομάδων, ένας ακατάλληλος περιβάλλων χώρος γηπέδου, κι ένα άσχημο προμήνυμα στα Πατήσια όπου «βγήκαν μαχαίρια» ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, είναι λόγοι για να βρίσκεται σε «παράκρουση» η τοπική ΕΛΑΣ!
Χωρίς ίχνη υπερβολής έχουμε μπροστά μας ένα πολύ… ύπουλο σαββατοκύριακο, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παράμετρο του κορονοϊού που επηρεάζει οργανωτικά τους πέντε αγώνες.

Οι σφοδρές ανησυχίες της ΕΛΑΣ κατατέθηκαν σε αλλεπάλληλες συσκέψεις και αυτοψίες στα γήπεδα από επιτελείς τους, που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να έχουν την ενίσχυση 6 διμοιριών ΜΑΤ από την Αθήνα!

Οι ημιτελικοί του «Σούπερ Καπ» στο κλειστό γυμναστήριο «Τόφαλος» το Σάββατο (συμμετέχουν Προμηθέας, ΠΑΟ, ΑΕΚ και Λαύριο), πονοκεφαλιάζουν την ΕΛΑΣ, διότι έχει πληροφορηθεί ότι θα έλθουν με λεωφορεία από την Αθήνα εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Το κλίμα ανάμεσά τους δεν είναι ήρεμο, αφού το βράδυ της Τρίτης στα Πατήσια έγιναν εκτεταμένα επεισόδια και τραυματίσθηκαν τέσσερις οπαδοί των δυο αθηναϊκών ομάδων.

Στο μεταξύ, έντονος είναι ο προβληματισμός που αφορά στον έλεγχο των φιλάθλων στο «Τόφαλος». Μέχρι χθες υπήρχε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον Προμηθέα και τον ΕΣΑΚΕ με αφορμή τα …τάμπλετ που χρειάζονται για να γίνει ο έλεγχος των οπαδών που θα εισέλθουν στο γήπεδο. Ο ΕΣΑΚΕ, αν και διοργανωτής του «Σούπερ Καπ» αποποιείται κάθε ευθύνη και θέτει τον Προμηθέα προ ευθυνών που δεν του αναλογούν!

Σημειωτέον, ότι για να εισέλθουν στο γήπεδο οι οπαδοί πρέπει να έχουν κάνει ράπιντ τεστ.
Το μάξιμουμ των θεατών που θα μπουν στον «Τόφαλο» είναι 2.500 άτομα ( 2150 με εισιτήριο και 350 με προσκλήσεις).

Οι φόβοι της ΕΛΑΣ εστιάζονται στο ενδεχόμενο να καθυστερήσουν οι έλεγχοι και να προκληθεί εκνευρισμός ανάμεσα στους οπαδούς.

Ενας τελευταίος πονοκέφαλος, σχετίζεται με την απόφαση των διοργανωτών να εκκενωθεί το γήπεδο μόλις τελειώσει ο πρώτος ημιτελικός αγώνας του Σαββάτου και ο μικρός τελικός της Κυριακής, γιατί γνωρίζουν οι αρχές ασφαλείας ότι σε κάθε αναμπουμπούλα χαίρονται οι «θερμοκέφαλοι»!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top