ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Όταν ο πατέρας θέλει να καταγγείλει τον γιο του

Facebook
Twitter
Έχουν περάσει μέρες, αλλά οι πληροφορίες της «Πολιτείας» δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Και αναφέρονται σε περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου δυο εβδομάδες, στην οδό Επιδαύρου, στην περιοχή της Τερψιθέας, στην Πάτρα.

Περίπου 20 μέτρα μακριά απ’ το εκεί Κέντρο Ψυχικής Υγείας της 6ης ΥΠΕ.

Κοντά στις 9 το πρωί Τετάρτης, περίοικοι βγήκαν, ύστερα από φωνές, στα μπαλκόνια τους. Άγριος καβγάς. Ένας νεαρός είχε επιτεθεί με γροθιές σ’ έναν περίπου 60χρονο άνδρα.

Ο μελαχρινός νεαρός, ακούγοντας φωνές απ’ τα μπαλκόνια και ενώ είχε ήδη ξυλοκοπήσει τον 60χρονο, μπήκε με γρήγορες κινήσεις σ’ ένα μικρό ασημί Ι.Χ. και έφυγε με κατεύθυνση αριστερά την οδό Τερτσέτη και μετά την Ηρώων Πολυτεχνείου.

Περίοικοι κατέβηκαν στο δρόμο. Ο 60χρονος δεν μπορούσε να συνέλθει απ’ την ταραχή. Προσπαθούσε να σχηματίσει στο κινητό του τηλέφωνο τον αριθμό της Αστυνομίας. Να καταγγείλει.

Ένας άνδρας με λευκό μπλουζάκι τον πλησίασε. «Τι συνέβη;», ρώτησε. Σοκαριστική η απάντηση: «Ο γιος μου ήταν… Ξυλοκοπεί εδώ και καιρό τη μάνα του. Τώρα, άπλωσε χέρι και σε μένα…Δεν έχω άλλη λύση, πια, απ’ την Αστυνομία».

Ο άνδρας με το λευκό μπλουζάκι κατάλαβε… Το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη είκοσι μέτρα μακριά απ’ το Κέντρο Ψυχικής Υγείας έδειχνε ότι ο οξύθυμος γιος είχε σοβαρό πρόβλημα με ουσίες.

Αν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ή όχι απ’ τον πατέρα του, δεν καταφέραμε να το διασταυρώσουμε. Ο ματωμένος 60χρονος απομακρύνθηκε λίγο μετά απ’ το σημείο, δεν δέχθηκε βοήθεια για τις πληγές στο πρόσωπο.

Μικρά δράματα γονιών που θεωρούνται, περίπου…βαρετά. Αλλά, στην Ελλάδα του σήμερα, ποιες εύκολες εναλλακτικές έχει ο γονιός που θέλει να σώσει το παιδί του; Γιατί, η Αστυνομία, πράγματι, δεν είναι η μακροπρόθεσμη λύση…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top