ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Παίρνει εξιτήριο η 60χρονη – Nοσηλευόταν με εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό της

nosokomeio agios andreas2
Η 60χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ”Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας, με εγκεφαλική αιμορραγία, μια εβδομάδα περίπου μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, παίρνει αύριο εξιτήριο.

Η 60χρονη γυναίκα, στις 8 Απριλίου εμβολιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με το εμβόλιο της AstraZeneca, αλλά στις 15 του μήνα πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία.

Άμεσα η γυναίκα διακομίστηκε στη νευρολογική κλινική του Άγιου Ανδρέα στην Πάτρα, μιας και ήταν σοβαρή η κατάστασή της. Η κλινική εικόνα της γυναίκας σήμερα είναι πολύ καλή και αύριο παίρνει εξιτήριο, να επιστρέψει σπίτι της, στον Πύργο Ηλείας.

Χθες λοιπόν ο ΕΟΦ επικοινώνησε τηλεφωνικά με το νοσοκομείο του Πύργου και ζήτησε λεπτομέρειες για το ιστορικό της γυναίκας (να τονιστεί ότι όταν υπάρχει πιθανότητα, να έχουμε κάποια σοβαρή παρενέργεια από το εμβόλιο κάποιας εταιρείας, διεξάγεται η καθιερωμένη έρευνα).

Παρότι το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να συσχετιστεί άμεσα με το εμβόλιο της AstraZeneca, αφού έχουν ήδη παρατηρηθεί περιστατικά με θρόμβωση, ο ΕΟΦ και η πολιτεία είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους, για να διαπιστωθεί αν η παρενέργεια οφείλεται στη χρήση του εμβολίου ή όχι.

You may also like

giannopoulos didaktor ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Την Παρασκευή  σε επίσημη τελετή στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών, αναγορεύτηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα ...

Comments are closed.