ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΤΡΑ – ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ: Πάτρα: Με τη φλόγα των Εncardia και ελληνόφωνων μουσικών της Καλαβρίας

encardia4586

«Έλα, έλα μου κοντά, τι εγώ είμμαι μοναχό» είναι ο τίτλος της ξεχωριστής συναυλίας του μουσικού συγκροτήματος «Encardia» και των ελληνόφωνων μουσικών της Καλαβρίας Sanagati Valentino και Nucera Ciccio, που διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 22.30 στην κεντρική αίθουσα των Παλαιών Σφαγείων του Δήμου Πατρέων το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΤΕΠΕΚΕ), σε συνεργασία με το «Πολιτιστικό ΕΝΔΟΡΑΜΑ» και με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Οι Encardia ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό της Πάτρας, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή σημαντικών μουσικών: Valentino Santagati, Carmelo Crea, Χρήστου Χατζόπουλου, Elena Gallo, Francesco Nucera, Σοφίας Χατζοπούλου.
Η μουσική τους εμπνέεται από το μουσικό και εν γένει πολιτισμικό τοπίο των ελληνόφωνων περιοχών της Κάτω Ιταλίας. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει ταραντέλες, ερωτικά τραγούδια και τραγούδια κοινωνικού περιεχομένου με τις υπέροχες μελωδίες και τους εξωστρεφείς ρυθμούς τους.

Ελάτε να απολαύσετε τους Encardia και την εκλεκτή τους παρέα που μας υπόσχονται μια ξεχωριστή συναυλιακή εμπειρία.

You may also like

Comments are closed.