Πάτρα: Πάρκινγκ… μπάχαλο στο παλιό λιμάνι!

Facebook
Twitter
του Αχιλλέα Ροδίτη
Σε ένα άναρχο πάρκινγκ έχει μετατραπεί ο χώρος δεξιά κι αριστερά του ΚΕΠ της Πάτρας, στο παλιό λιμάνι της πόλης. Ένα πάρκινγκ όπου δεν ξέρεις αν στο τέλος θα μπορέσεις να βγάλεις το αυτοκίνητο σου και να φύγεις, διότι είναι πολύ πιθανό το σενάριο να σε έχουν κλείσει, για τα καλά, άλλα ΙΧ.

Περιγράφουμε την καθημερινότητα που όχι μόνο την ζούμε και την έχουμε διαπιστώσει κι εμείς οι ίδιοι, αλλά και που μας την μεταφέρουν συμπολίτες με την αντίστοιχη εμπειρία. Αποτέλεσμα όλο αυτό, βέβαια, της κακής οδηγικής συμπεριφοράς ορισμένων, σαφώς. Αλλά όχι ότι κι οι ευθύνες δεν βαρύνουν τον Δήμο.

Διότι αν υπήρχε διαγράμμιση και ήταν πιο οργανωμένος ο χώρος, αυτό το χάλι θα είχε αποφευχθεί. Κι αν υπήρχε και μια κάποια φύλαξη, τέλος πάντων.

Εξίσου σημαντικό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι θέλουν να ταξιδέψουν για Κεφαλονιά.

Προ ημερών ακούσαμε πολλά παράπονα Πατρινών αλλά και μη, που έπρεπε να πάνε στο νησί για δουλειά και πίστευαν ότι θα άφηναν στο χώρο στάθμευσης το όχημα τους για μια – δυο μέρες.

Ούτε κατά διάνοια δεν βρήκαν να παρκάρουν κάπου! «Θέλετε να πηγαινο-έρχονται επισκέπτες αλλά δεν μεριμνάτε για την εξυπηρέτηση τους», μας είπε Κορίνθιος επιχειρηματίας που ταξίδευε στην Κεφαλονιά την προηγούμενη Παρασκευή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top