ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Παρουσία Βρούτση η κοπή της πίτας του ΠΕΑΚ

uytyhxhbig65b50b2cb2040

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση, η διοίκηση του ΠΕΑΚ της Πάτρας έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕΑΚ Πάτρας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» τιμήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης καθώς και οι Συμεών Γεωργαράς Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης,ο Κωνσταντίνος Κατσουράνης Πρωταθλητής EURO,ο Νικόλαος Συρανίδης Ολυμπιονίκης Καταδύσεων και ο Λάμπρος Βασιλόπουλος Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας Πίστας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Αλεξοπούλου Υφυπουργός υποδομών και μεταφορών της Ελλάδας και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος, επικεφαλής δημοτικών και Περιφερειακών Παρατάξεων, εκπρόσωποι των Αρχών κ.α.

*φωτογραφίες Φαύστα Φρατζή

You may also like

Comments are closed.

395399247 6806232879438963 257920997740613464 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Αντωνόπουλου για το Δημοτικό Γήπεδο Ζαβλανίου

Συνάντηση εργασίας για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ζαβλανίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη ...