ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Πήγε στον Άγιο Ανδρέα με πόνο, του είπαν… δεν εφημερεύουμε… και πέθανε στον δρόμο για Ρίο

10958855 1374417846206867 9087179256868821053 n
Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη όταν ο 50χρονος ζαχαροπλάστης Θεόδωρος Νεμουτιάνος αισθάνθηκε έναν δυνατό πόνο στην πλάτη.

Φοβήθηκε τόσο πολύ που έσπευσε στο κοντινότερο Νοσοκομείο. Τον «Άγιο Ανδρέα». Έφθασε εκεί ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα και απευθύνθηκε σε όποιον γιατρό βρήκε μπροστά του. Του περιέγραψε τον ισχυρό πόνο που ένιωθε στην πλάτη. Άκουσε την φράση «ψύξη θα ‘ναι, εμείς δεν εφημερεύουμε, πηγαίνετε στο Ρίο». Ο 50χρονος επέμενε. Ζητούσε να τον κοιτάξουν, να του δώσουν κάτι να σταματήσει ο πόνος, είχε φοβηθεί πως ήταν από την καρδιά του. Λίγα λεπτά μετά έφθασε στο Νοσοκομείο ο μικρότερος αδελφός του, τον οποίον είχε ειδοποιήσει για να σπεύσει για βοήθεια.

Παρά τις εκκλήσεις και των δύο οι γιατροί ήσαν ανένδοτοι. Τον έστελναν στο Ρίο. Τα δύο αδέλφια μπήκαν στο αυτοκίνητο του μικρότερου και ο δεύτερος ξεκίνησε για το Ρίο. Στον δρόμο ο αδελφός του, του μίλησε για όλα. Του εξήγησε πως έφθασε στο Νοσοκομείο, τι είπε στους γιατρούς, με κάθε λεπτομέρεια. Ξαφνικά, και ενώ ο αδελφός οδηγούσε, ένιωσε έναν ισχυρό πόνο και κατέρρευσε στο κάθισμα. Η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά! Ο αδελφός έκανε ότι μπορούσε, ήταν όμως ήδη αργά. Είχε ξεψυχήσει ακριβώς δίπλα του.

Έφθασαν στο Νοσοκομείο και απλά… διαπίστωσαν τον θάνατό του από καρδιακή ανακοπή. Σκηνές θρήνου στο Νοσοκομείο του Ρίου και στη συνέχεια σκηνές αγανάκτησης και ξεσπάσματος στον «Άγιο Ανδρέα». Συγγενείς πήγαν στο Νοσοκομείο ζητώντας εξηγήσεις. Θεωρούν ότι αν οι γιατροί είχαν παρέμβει άμεσα, ο άνθρωπός τους θα είχε σωθεί. Έφυγε μόλις στα 50 επειδή το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»… δεν εφημέρευε και κανείς δεν εκτίμησε το επείγον της κατάστασης. Ο Θεόδωρος Νεμουτιάνος ήταν επί χρόνια ζαχαροπλάστης στο «Εντελβάϊς» και ένας από τους καλύτερους στο επάγγελμά του.

You may also like

Comments are closed.