ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Πήραν DNA από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου

Facebook
Twitter
Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου, αλλά πλησιάζει και η ώρα που αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από παραγγελία που έχει δώσει η ανακρίτρια, ελήφθη DNA από τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αίμα που έχει βρεθεί σε φιαλίδια στο Καραμανδάνειο αντιστοιχεί στην Τζωρτζίνα.

Όλα δείχνουν ότι η διαδικασία προχωράει κανονικά και η ανακριτική Αρχή ποντάρει πάρα πολλά στην συγκεκριμένη εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ένα φιαλίδιο έχει βρεθεί στο Καραμανδάνειο και φέρεται μάλιστα το συγκεκριμένο αίμα να έχει ληφθεί πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. “Αν αποδειχτεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας, μία τοξικολογική εξέταση θα μπορεί να δείξει στις αρμόδιες Αρχές εάν η πρώτη δυσεξήγητη ανακοπή συνέβη λόγω κάποιας δηλητηρίασης ή κάποιας ουσίας”, αναφέρουν έμπειροι πραγματογνώμονες.

Κρίσιμο να είναι ομόφωνο το πόρισμα

Στο μεταξύ, το κρίσιμο πόρισμα που αφορά στην τοξικολογική επανεξέταση των δειγμάτων για την Μαλένα και την Ίριδα, μπορεί να παραδοθεί ακόμη και σήμερα στην 18η ανακρίτρια.

Όλα δείχνουν ότι στο πόρισμά τους θα δώσουν μία σαφή αιτία θανάτου, που ενδεχομένως να είναι κοινή για τις δύο περιπτώσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top