ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Ποιος ήταν ο 50χρονος που τα ‘κανε “λίμπα” στο Νοσοκομείο – ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter
O 50χρονος άνδρας, γνωστός και στην Αστυνομία από παλιές υποθέσεις, εκρατείτο για άλλο λόγο στην Ασφάλεια Πατρών στην οδό Ερμού. Γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης εμφάνισε «ψυχολογική διαταραχή» και οι αστυνομικοί θεώρησαν πως έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Νοσοκομείο!

Αγνωστο για ποιον λόγο, αντί να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Ρίου όπου λειτουργεί η Ψυχιατρική Κλινική, τον πήγαν στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» προφανώς επειδή το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα εφημέρευε. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου «Ιπποκράτης» Κώστα Πετρόπουλος, ο άνδρας για άγνωστο λόγω και προφανώς λόγω και της πάθησής του… λειτούργησε σαν «ταύρος εν υαλοπωλείω»! Κάποια στιγμή που ήταν χωρίς χειροπέδες και εκμεταλλευόμενος την σωματική του διάπλαση και την δύναμή του, άρπαξε έναν πυροσβεστήρα, τον άνοιξε και γέμισε το ισόγειο των Εκτακτων Εξωτερικών Ιατρείων με σκόνη. Στη συνέχεια άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του. Προκάλεσε ζημιές σε τζαμαρίες αλλά και σε μία αποθήκη.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στην κυριολεξία τα έχασαν. Ηταν δε τέτοια η «τρομάρα» που είχαν πάρει που κλειδαμπαρώθηκαν σε έναν θάλαμο ώστε ο εκτός εαυτού άνδρας να μην μπορεί να τους πλησιάσει. Τελικά επενέβη ο ένας εκ των δύο εργαζομένων ως φύλακες στο Νοσοκομείο. Ο συνάδελφός του ήταν σε άλλο σημείο, εκείνος όμως επέδειξε περισσό θάρρος και πλησίασε τον «μαινόμενο» άνδρα. Προφανώς γνώριζε από πολεμικές τέχνες και με κάποιες κινήσεις, κατάφερε να τον ρίξει κάτω και να τον ακινητοποιήσει. Αμεσα έφτασαν στον χώρο περιπολικά και τελικά οι αστυνομικοί του ξαναπέρασαν χειροπέδες.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατήθηκε στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ χθες το πρωί η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» κατέθεσε μήνυση σε βάρος του. «Ευτυχώς που βρέθηκε αυτός ο φύλακας. Και να σκεφτείτε άλλοι 9 είναι σε αναστολή λόγω του εμβολίου» μας δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Πετρόπουλος. Να θυμίσουμε ότι και προ ημερών συνέβη παρόμοιο περιστατικό με πρωταγωνιστές άνδρες ρομά. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συλληφθεί και προ μηνών όταν είχε προκαλέσει επεισόδιο και σε καφενείο κοντά στο Σκαγιοπούλειο. Και τότε… 3 αστυνομικοί δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top