ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Πολύς ντόρος… για το τίποτα σε σχέση με την τσάντα της Τζωρτζίνας

3 478

Στην κορυφή της επικαιρότητας παραμένει το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, μετά και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη.

Ο  δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου, σημειώνει πως η τσάντα που βρέθηκε στα διαμερίσματα της σπιτονοικοκυράς δεν έχει καμία αποδεικτική αξία.

«Συντάχθηκε έκθεση και δόθηκε ένορκη κατάθεση από τον συνάδελφο που παρέδωσε την τσάντα. Ομολογήθηκε η είσοδος χωρίς την άδεια του δικαστηρίου μέσα στον χώρο που βρέθηκε η τσάντα, τρεις φορές, και ότι αφαιρέθηκε από τον χώρο. Την κράτησε για 4 μέρες από τότε που την αφαίρεσε».

«Η συγκεκριμένη τσάντα και ό,τι άλλο υπήρχε ήταν προσδιορισμένα σε χρόνο προ 2ετιας ή 3τιας και θεωρήθηκε ότι έχουν μικρότερη ή και καμία αποδεικτική αξία. Η αποδεικτική αξία του περιεχομένου της τσάντας είναι ανύπαρκτη, είναι στοιχεία που δεν ελήφθησαν από τα αρμόδια όργανα με τη σωστή διαδικασία, και για 4 μέρες ήταν στην κατοχή αγνώστων υπό άγνωστες συνθήκες. Δεν υπάρχει στοιχείο που να επιβεβαιώνει την αξία τους, δεν ξέρουμε καν αν είναι του παιδιού η ζωγραφιά ή τα άλλα κείμενα. Έχουν αποκτηθεί με παράνομη πράξη».

Σχετικά με ενδεχόμενη εκταφή της Μαλένας που ζήτησε η ιατροδικαστής κ. Τσάκωνα, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε:

«Δεν έχουμε καμία ένσταση για καμία αποδεικτική ή ανακριτική ενέργεια».

You may also like

laptop111 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Πατρέων: Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, την Πέμπτη 30 Μαρτίου από 18:00 έως και 23:00

Λόγω τακτικών εργασιών αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής ...

Comments are closed.