ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Πως συνελήφθη ο 42χρονος με όπλο και ναρκωτικά

narko agrin
Είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις τοπικές διωκτικές Αρχές, με την εμπλοκή του, στην υπόθεση των «κυκλώματων της νύχτας» και το τελευταίο διάστημα,  είχε τεθεί υπό τη διακριτική παρακολούθηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών τον «περίμεναν» έξω από το σπίτι του στο Ρίο. Την κατάλληλη στιγμή οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον 42χρονο πατρινό, στην κατοχή του οποίου,   βρέθηκαν περίπου 100 γραμμάρια κοκαΐνης και 157 γραμμάρια κάνναβης, ένα πιστόλι, 65 σφαίρες και σημαντικό χρηματικό ποσό.

Κατά πληροφορίες η σύλληψη του έγινε κατά την επιστροφή του από την Αθήνα, όπου φέρεται να είχε μεταβεί για «προμήθειες».

Μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και σε βάρος του επρόκειτο να σχηματισθεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών. Κατά πληροφορίες ο 42χρονος, συνελήφθη κατά την επιστροφή του από την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόκειται για το πρόσωπο που κατά την καταδρομική έφοδο ένοπλων αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αρχές Ιουλίου, σε νυχτερινά παραλιακά μαγαζιά της Πάτρας, ήταν εκ των βασικών ατόμων που αναζητούνταν και μάλιστα οι ένστολοι επέστρεψαν για δεύτερη φορά σε κατάστημα προκειμένου να τον εντοπίσουν.

You may also like

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...

Comments are closed.