ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Πως θα κατασκευαστεί το Αστυνομικό Μέγαρο – Ποια εταιρεία το αναλαμβάνει

ketx patras

Η εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» θα αναλάβει την κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου της Αχαΐας, στην περιοχή του ΚΕΤΧ, μαζί με τα κτίρια ακόμη 4 Αστυνομικών Διευθύνσεων σε Καρδίτσα, Ημαθία, Λευκάδα και Έβρο.

Οπως έχει αποφασιστεί  η κατασκευή θα γίνει με ΣΔΙΤ, που περιλαμβάνει μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και τεχνική διαχείριση των νέων Αστυνομικών Μεγάρων.

Το έργο συνολικού κόστους επένδυσης 50 εκατ. Ευρώ εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση και τη συμμετοχή των: Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργού  Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, Υπουργού Επικρατείας αρμόδιου για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου κ. Άκη Σκέρτσου, Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, Υφυπουργού Υποδομών κ. Γιώργου Καραγιάννη, Γενικού Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων & ΣΔΙΤ κ. Ορέστη Καβαλάκη, Πρόεδρου του ΔΣ της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Τίμου Κατσίπου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Θανάση Γιάνναρη.

Με το έργο αυτό δίνεται η δυνατότητα στην Ελληνική Αστυνομία να αναβαθμίσει στην περιφέρεια τις επιχειρησιακές της δυνατότητες, καθώς και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη.

You may also like

Comments are closed.