ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα – Ψηλά Αλώνια: Φόβος και τρόμος για τις σερβιτόρες νεαρός σάτυρος!

Facebook
Twitter
Του Αχιλλέα Ροδίτη
Άνω κάτω όλα τα Ψηλαλώνια έχει κάνει νεαρός σάτυρος, ο οποίος δεν διστάζει να επιτίθεται σε σερβιτόρες μαγαζιών, αδιαφορώντας ακόμα κι αν γύρω υπάρχουν άλλοι θαμώνες, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της «Πολιτείας».

Οι αστυνομικές αρχές είναι ήδη ενήμερες για τη δράση του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον τρεις επαγγελματίες της περιοχής έχουν ενημερώσει για απείρου κάλλους συμβάντα, που έχουν λάβει χώρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων πολιτών ενώ, ουκ ολίγες φορές, έχουν σημειωθεί ή απειληθεί επεισόδια, μετά από την καταδικαστέα συμπεριφορά του.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Μάλιστα υπάρχει ήδη βίντεο που τον δείχνει να περιμένει υπομονετικά στο τραπέζι καφετέριας να έρθει η σερβιτόρα, για να του σερβίρει τον καφέ του. Και όταν εκείνη πλησιάζει πάνω από το τραπέζι του, ο δράστης φαίνεται να σηκώνεται απότομα, να την πιάνει με δύναμη από το στόμα και να της τραβάει την προστατευτική μάσκα, ενώ στη συνέχεια με το άλλο του χέρι προσπαθεί να την εμποδίσει να απομακρυνθεί και κάνει κίνηση εναντίον της, προσπαθώντας να την φιλήσει! Και όλα αυτά μπροστά σε άλλους θαμώνες τους οποίους το βίντεο δείχνει να πετάγονται από τις καρέκλες τους, επιχειρώντας να τον ακινητοποιήσουν.

Σε άλλη μαρτυρία, για παρόμοια επίθεση, λέγεται ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έσπευσε να μπει στη μέση για να σώσει την εργαζόμενη του, όμως ο δράστης αποπειράθηκε να τον χτυπήσει με ποτήρι, το οποίο ο επαγγελματίας ευτυχώς απέφυγε.

Σε άλλο μαγαζί, απαιτούσε από την κοπέλα στο μπαρ μια συγκεκριμένη μάρκα μπύρας κι όταν εκείνη του απάντησε ότι δεν την είχαν αυτή τη μάρκα στο μαγαζί, αυτός άρχισε να την απειλεί ότι θα… έκανε «ντου» στο μπαρ και θα την στρίμωχνε και θα την…

Νεαρός σάτυρος δεν διστάζει να επιτίθεται σε σερβιτόρες μαγαζιών. Έχει καταγραφεί σε βίντεο η συμπεριφορά του, ενήμερες για τη «δράση» του, οι αστυνομικές αρχές.

 

ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  

Σε άλλο κατάστημα προ ημερών δέχθηκε άγριο προπηλακισμό από υπευθύνους του καταστήματος, με αφορμή παρόμοιες φραστικές επιθέσεις αλλά και απειλητικές του κινήσεις, εναντίον κοριτσιών που εργάζονταν. Επιθέσεις που παραπέμπουν στο αδίκημα της παρενόχλησης σε απόλυτο βαθμό, όπως τονίζουν επαγγελματίες της περιοχής.

Όμως πέρα από τις απευθείας επιθέσεις του, προβαίνει κατά πληροφορίες και σε άλλους τρόπους παρενόχλησης, στέλνοντας ανώνυμους φακέλους που περιέχουν προκλητικά εσώρουχα, σε σερβιτόρες.

Είναι γνωστό ότι το κάνει ο ίδιος, επειδή φροντίζει να παραδίδει τους φακέλους χέρι με χέρι σε άλλους εργαζόμενους. Λέει για παράδειγμα «δώσε αυτόν τον φάκελο στην τάδε σερβιτόρα» (γνωρίζει δηλαδή και τα μικρά τους ονόματα) και όταν εκείνη το παραλαμβάνει και το ανοίγει για να δει τι είναι, έρχεται αντιμέτωπη με τα εσώρουχα!

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η γενικότερη εικόνα του παραπέμπει σε έναν καθώς πρέπει νεαρό, ευγενικό και με όμορφα χαρακτηριστικά, που δεν δημιουργεί σε κανέναν υποψίες για οτιδήποτε έκνομο και φοβιστικό.

Οι τοπικές αστυνομικές Αρχές είναι ενήμερες για την δράση του και τα χαρακτηριστικά του και μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι γνωστός από υποθέσεις που έχει προκαλέσει στο παρελθόν, εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top