ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στον Εμπορικό – Αίρουν τη στήριξη στο Ζαφειρόπουλο

emporikos e1649700444493

Εξελίξεις δρομολογούνται μετά την ανακοίνωση του προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Κωνσταντίνου Ζαφειρόπουλου για αποχώρηση από την πλειοψηφούσα παράταξη, γεγονός που προκάλεσε ρήγμα. Την προσεχή Πέμπτη στις 9 το βράδυ θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, το οποίο αναμένεται να προχωρήσει σε ανασύσταση του προεδρείου. Αν και ο νυν πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος δεν έχει υποβάλλει παραίτηση από το αξίωμα του προέδρου αναμένεται να υποβληθεί αίτημα μομφής από τα μέλη της Ενωτικής Διεκδικητικής Κίνησης, η οποία σε χθεσινή ανακοίνωσή της δηλώνει πως αίρει την στήριξή της στο πρόσωπο του,
Ο νυν πρόεδρος από την πλευρά του σε χθεσινή δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε τον διαχωρισμό του από την παράταξη με την οποία συμπορεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια και χαρακτηρίζει «αναγκαίο μονόδρομο» την επιλογή αυτόνομης πορείας, με νέο συνδυασμό.
Οι δύο πλευρές διασταυρώνουν τα ξίφη τους, καταθέτουν την δική τους οπτική για την κατάσταση που διαμορφώθηκε και δίνουν το στίγμα τους για την συνέχεια με αντίστοιχες ανακοινώσεις.

You may also like

Comments are closed.