ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Reunion για τους… «Νεβαδικούς» – Μετά από… 30 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

Facebook
Twitter
drosos 1

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ!

Τα απλά, τα ανθρώπινα, αυτής της πόλης έχουν τη δική τους αξία και σημασία στην τοπική ιστορία. Και ένα από τα παραδείγματα είναι το reunion μιας παρέας γνωστού καταστήματος της εστίασης που «έγραψε» ιστορία, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια!

 

Ο λόγος, για τη συνάντηση που έγινε την Κυριακή, (26.5), στο Βελούχι, στην Πατρών – Κλάους, μεταξύ όλων των συνεργατών του διάσημου στα χρόνια του ’90 κλαμπ «Νεβάδα», που τα καλοκαίρια λειτουργούσε στην περιοχή των Καμινίων και το χειμώνα μεταφερόταν στο κέντρο της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου.

Ένα μαγαζί σήμα κατατεθέν της διασκέδασης χωρίς οικονομική κρίση, που έχουν να θυμούνται αναρίθμητοι Πατρινοί σημερινοί 50αρηδες κι όχι μόνο, αν και η φήμη του παραμένει «ζωντανή» και σε πολλές νεότερες ηλικίες. Ο τότε ιδιοκτήτης, συνταξιούχος ναυτικός πια, Νίκος Δρόσσος, αποφάσισε να αναζητήσει όλους τους παλιούς συνεργάτες του. Όσους και όσες εργάζονταν στο μπαρ ή έξω από αυτό ή ήταν συνεργάτες σε άλλα πόστα. Κατόρθωσε να τους εντοπίσει και να συνεννοηθεί μαζί τους για ένα τραπέζι γεμάτο… ωραίες αναμνήσεις. Έδωσαν όμως νέο ραντεβού και η μετά τόσα χρόνια συνάντηση, δεν θα είναι η μοναδική…

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

2 3 5 7

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top