ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Σαββατοκύριακο με λιακάδα και ζέστη

Facebook
Twitter

Με αίθριο καιρό και αρκετή ζέστη θα περάσουμε το Σαββατοκύριακο, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα φθάσει τους 38-39 βαθμούς με τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και την υγρασία να είναι χαμηλά (μόλις στο 25%) και μόνο τις βραδινές ώρες να ξεπερνά το 65%.

Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία μέχρι 38 βαθμούς θα έχουμε και την Κυριακή στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Πιο αναλυτικά:

Για το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 προβλέπεται ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 34 βαθμούς), 23 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 38 βαθμούς), 22 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Πελοπόννησο έως τους 39 βαθμούς), 23 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Νότια Κρήτη έως τους 39-40 βαθμούς), 23 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 23 έως 32 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Καρπάθιο Πέλαγος ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρα από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top