ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Στέφανου Πετσάλη

cgffsslifz63c98988e7c50

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 θα τελεστεί η κηδεία του συμπολίτη εμπόρου Στέφανου Σπυρ. Πετσάλη που έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια.

Η κηδεία θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών και θα ακολουθήσει η  ταφή του στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια καρδιολογικά προβλήματα που οδήγησαν σε ανακοπή.

Ήταν παντρεμένος με τη γνωστή και αγαπητή συμπολίτισσα οδοντίατρο Ανδρονίκη Πετσάλη το γένος Παπανδρέου και είχε δύο κόρες την Μαρία Πετσάλη, παιδίατρο, που έχει παντρευτεί τον Πατρινό δικηγόρο Ηλία Στεφανόπουλο, γιο του αείμνηστου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, και την Σοφία Πετσάλη, οδοντίατρο. Επίσης είχε τη χαρά να δει εν ζωή 4 εγγονές, την Ανδρονίκη, την Ευγενία, την Θεανώ και τη Στεφανία.

Η είδηση του θανάτου του Στέφανου Πετσάλη λύπησε την Πατραϊκή κοινωνία.

Υπήρξε ένας πολύ αγαπητός και δημιουργικός άνθρωπος που είχε ασχοληθεί με επιτυχία με το εμπόριο ενώ ήταν και εκ των πρωτεργατών του Καρναβαλικού Κομιτάτου της Πάτρας στις αρχές του ‘90.

Ο Στέφανος Πετσάλης είχε καταστήματα με αυτοκινητιστικά είδη και ενδύματα, ήταν ένας πολυταξιδεμένος άνθρωπος και με μεγάλο κοινωνικό κύκλο, ενώ αγαπούσε πολύ το Πατρινό Καρναβάλι συμβάλλοντας στην εξέλιξή του. Διατέλεσε κιόλας πρόεδρος του Καρναβαλικού Κομιτάτου και ήταν η «ψυχή» του μεγάλου χορού της τελευταίας Κυριακής, τον οποίο εμπνεύστηκε και διοργάνωνε με μεγάλο ενθουσιασμό και μεράκι.

Τον Στέφανο Πετσάλη αποχαιρέτισε με ανακοίνωση του και ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών.

You may also like

Comments are closed.