ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα ο Παπανδρέου στο Royal

giwrgos papandreou 873x432.jpg

Με τον αέρα του αχαιού βουλευτή και όλων όσων, οικογενειακά από τη νεότερη πολιτική ιστορία, τον συνδέουν με την περιοχή, έρχεται απόψε στην Πάτρα ο Γιώργος Παπανδρέου, για δεύτερη φορά ως υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο πρώην πρωθυπουργός, προερχόμενος από την Αμαλιάδα, όπου στις 5μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση, θα βρεθεί (στις 7.30 μ.μ.) στο Royal Theater της Ακτής Δυμαίων για την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, λίγες ημέρες πριν από τις εσωκομματικές κάλπες.

Η κινητοποίηση τοπικών στελεχών και υποστηρικτών του Γ. Παπανδρέου είναι ιδιαίτερη, με τους διοργανωτές να μιλούν για εκδήλωση που θα εκπλήξει, ως προς τη συμμετοχικότητα, παρότι ο όγκος δεν έλειψε από καμιά συγκέντρωση ανά τη χώρα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων,  ο κόσμος εντός της αίθουσας του παλιού Πτωχοκομείου θα είναι ο πλήρως εμβολιασμένος, αλλά και οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να παραμείνουν στον αύλειο χώρο, καθότι μεγάλες οθόνες θα δείχνουν την ομιλία του.

Σ’ αυτήν, η Αχαΐα θα έχει τον πρώτο λόγο. «Θα δώσει αίσθηση Αχαΐας… και το δικαιούται, με τη γλώσσα που αυτός ξέρει», έλεγαν συνεργάτες του, ενώ στα όσα θα αναφέρει ο κ. Παπανδρέου, πρώτη θέση θα έχει «η συνεργασιμότητα με τους τοπικούς φορείς και οι προχωρημένες προτάσεις του για την περιοχή».

Στο γενικότερο κλίμα της διάδοχης φάσης στο ΚΙΝΑΛ – ενόψει της 5ης Δεκεμβρίου -ο Γ. Παπανδρέου θα δώσει το στίγμα του, αλλά με πολιτικό πολιτισμό ως προς τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Θα παρουσιάσει τις θέσεις του για την ταυτότητα και το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης αλλά και την αναγκαιότητα ανασυγκρότησης της χώρας προς όφελος των πολιτών.

You may also like

Comments are closed.