ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: ΣΟΚ ΓΙΑ 94ΧΡΟΝΟ! Του ήρθε ρεύμα… 520 ευρώ! Σχεδόν όσο η σύνταξή του

Facebook
Twitter

Ηλεκτρο-σοκ για 94χρονο   καθώς ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος που καλείται να πληρώσει εξαιτίας της ρήτρας αναπροσαρμογής καλείται να πληρώσει 520 ευρώ!

Πρόκειται για 94χρονο, ο οποίος διαμένει σε σπίτι 75 τετραγωνικών μέτρων στην Πάτρα, έχει κοινωνικό τιμολόγιο και το προηγούμενο δίμηνο  είχε κληθεί να πληρώσει 650 ευρώ, δηλαδή 30 ευρώ πάνω από τη σύνταξή του!

«Σε ένα τετράμηνο ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας έχει καταβάλλει 1.200 ευρώ μόνο για το λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος. Πώς θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος; Πώς θα αγοράσει τα φάρμακά του και θα καλύψει τις απόλυτα βασικές του ανάγκες» διερωτάται ο συμπολίτης μας λογιστής Δημήτρης Μπόκαρης, ο οποίος αναδεικνύει  την πτυχή ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου για την κοινωνία μας ζήτημα.

«Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με την ρήτρα αναπροσαρμογής. Πόση, άραγε, θα είναι η επιστροφή που θα του εγκριθεί; Θα καλυφθεί αυτό το μεγάλο ποσό για έναν συμπολίτη μας που έχει ήδη ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο. Και δεν είναι η μοναδική κραυγαλέα περίπτωση στην περιοχή μας», προσθέτει ο κ. Μπόκαρης, τονίζοντας πως πολλοί αδυνατούν να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη εξαιτίας του κόστους που απαιτείται.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top