ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Στη φυλακή οι δύο ληστές των ΕΛΤΑ Βραχνεϊκων

elta vraxneika

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δύο κρατούμενοι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή πήραν οι δύ συλληφθέντες που κατηγορούνται για την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ των Βραχνείκων.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της έρευνας και οι δύο έχουν βεβαρημένο παρελθόν, Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είχε -ανεπιτυχώς- προσπαθήσει και στο παρελθόν να διαπράξει αντίστοιχη ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος κατηγορούμενος ήταν εκείνος που ανατίναξε το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, στο πρώην Δημαρχείο, στην περιοχή της Παραλίας.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 12ης Ιανουαρίου 2021. Τότε, άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό και ανατίναξαν το ΑΤΜ, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποσπάσουν τα χρήματα, αφού το ΑΤΜ δεν “άνοιξε”. Το συγκεκριμένο μηχάνημα είχε μέσα περίπου 80.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο δράστης της συγκεκριμένης επίθεσης, προσέγγισε το ΑΤΜ φορώντας κουκούλα και αφού το ανατίναξε και δεν κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα, έφυγε από το σημείο πεζός.

Ο ένας από τους δύο 30χρονους δράστες έχει οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, ενώ τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται και η μεταφορά του δεύτερου συλληφθέντα σε κατάστημα κράτησης.

Οι αρχές αξιοποίησαν στοιχεία που είχαν στα χέρια τους καθώς και το βιντεοληπτικό υλικό από το συγκεκριμένο περιστατικό και φέρεται να ταυτοποίησαν τον δράστη της επίθεσης στο πρόσωπο του 30χρονου συλληφθέντα για την ένοπλη ληστεία στο κατάστημα ΕΛΤΑ στα Βραχνέικα.

You may also like

Comments are closed.