ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Στην οδό Σουνίου πρέπει να ‘σαι… Λοκατζής!

Facebook
Twitter

του Αχιλλέα Ροδίτη

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τον εκπρόσωπο της «Ώρας Πατρών», Ηλία Κωνσταντάτο, μόλις την περασμένη Τετάρτη το πρωί. Στο γνωστό σημείο της οδού Σουνίου, στην Πάτρα.

Όπως λέει ο ίδιος, «είναι φωτογραφίες αφιερωμένες στην αναλγησία και την αδιαφορία όποιων που στις κατά καιρούς οχλήσεις και δημοσιοποιήσεις του προβλήματος με τις λακκούβες και τα λιμνάζοντα νερά, στην συγκεκριμένη οδό, είχαν απαντήσει το αμίμητο, ότι η οδός Σουνίου είναι μεγάλος δρόμος…».

Οι κάτοικοι και οι κινούμενοι στο σημείο, όποτε βρέχει αντιμετωπίζουν τα ίδια και τα ίδια προβλήματα με την μη απορροή υδάτων. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν βρέχει ο δρόμος είναι εντελώς απροσπέλαστος, ενώ ακόμα και σήμερα, που έχουν αποτραβηχτεί τα νερά, η χρήση του είναι ιδιαίτερα προβληματική…

Αποκορύφωμα, κάτοικοι της περιοχής που θέλουν να κινηθούν και να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, πρέπει μαζί με αυτά να κινούνται με «καταδρομικές» μεθόδους, αφού ουσιαστικά κρέμονται από την περίφραξη της σιδηροδρομικής γραμμής χρησιμοποιώντας το πεζούλι, ως « γέφυρα» για να φθάσουν στην «αντίπερα όχθη».

 

ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

«Εν έτη 2023, είναι δυνατόν να μην υπάρχει το στοιχειώδες, να μπορούν να μεταβούν χωρίς πρόβλημα τα παιδιά στο σχολείο τους;», αναρωτιέται ο συμπολίτης και προσθέτει: «Ελπίζω σύντομα να βρεθούν τα αντανακλαστικά και να υπάρξει μέριμνα για την επίλυση του προβλήματος, αν και απ’ ότι μπορείτε να διαπιστώστε, μέσω αντίστοιχων δημοσιεύσεων και φωτογραφιών, τόσο από το 2021, όσο και από το 2022, δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα». Πράγματι, ανατρέχοντας στο τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο μπορεί εύκολα κάποιος να πιστοποιήσει του λόγου το αληθές, αφού είναι ουκ ολίγες οι αναφορές και οι καταγγελίες που συνοδεύονται από φωτογραφίες αλλά ακόμα και βιντεάκια, που επιβεβαιώνουν όντως ότι το πρόβλημα αποτελεί ένα σταθερό και πάγιο φαινόμενο που βιώνουν οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top