ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στην πρίζα για λίγη ζέστα! – Στα ύψη η ζήτηση της ηλεκτρικής κουβέρτας

3749746

Μετά τα καυσόξυλα που ανεβαίνουν, το ηλεκτρικό ρεύμα που προκαλεί εγκεφαλικά και το πετρέλαιο θέρμανσης που αναμένεται να είναι σχεδόν απλησίαστο, οι Πατρινοί στρέφονται στην ηλεκτρική κουβέρτα για να ζεσταθούν.

Η εκτόξευση των πωλήσεων στην ηλεκτρική κουβέρτα που χαρακτηρίζει τις αγορές των χωρών της Ευρώπης, είναι μία «μόδα» ανάγκη που έχει φτάσει και στην χώρα μας.

 

Η ηλεκτρική κουβέρτα που δεν καίει πολλές κιλοβατώρες και ενέργεια, αποτελεί ίσως την πιο φθηνή λύση για να ζεσταθεί κανείς, στον πιο δύσκολο χειμώνα από πλευράς θέρμανσης όπως λένε όλες οι εκτιμήσεις, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία.

 

Στην Πάτρα οι πωλήσεις της ηλεκτρικής κουβέρτας έχουν ανέβει κατά τουλάχιστον 70% σε σύγκριση με πέρυσι, παρόλο που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα κρύα και η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

 

Όπως αναφέρουν οι επαγγελματίες των καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών η ζήτηση είναι μεγάλη και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Όλοι λοιπόν στην πρίζα για να ζεσταθούμε και για να μην… κρυώσουμε από τα ποσά των λογαριασμών.

You may also like

Comments are closed.