ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στις κάλπες στις 16 Ιουνίου Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί

kalpi xenodoxoi.jpg

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, καθώς και για αντιπροσώπους στην ομοσπονδία στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (Στρούμπειο). Την ημέρα αυτή θα είναι ανοιχτοί οι χώροι του 11ου Δημ. Σχολείου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνάδελφοι για το παρκάρισμα του αυτοκινήτου τους.

Όλοι οι μόνιμοι συνάδελφοι που έχουν οργανική θέση στην Αχαΐα (σε οποιοδήποτε Δήμο) και εργάζονται σε σχολεία του Συλλόγου μας είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και μπορούν να ψηφίσουν χωρίς να έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση. Η συνδρομή που έχει παρακρατηθεί είναι 30 Ευρώ.

Οι μόνιμοι συνάδελφοι, που είναι αποσπασμένοι από άλλες περιοχές (Ηλεία, Αιτ/νία, Κορινθία, Αττική κ.λπ.) σε σχολεία του Συλλόγου μας, θα πληρώσουν πριν την ψηφοφορία τη συνδρομή τους, που είναι 30 Ευρώ. Ωστόσο, πρέπει να απευθυνθούν στους Συλλόγους της οργανικής θέσης τους και εφόσον έχει παρακρατηθεί συνδρομή, να ζητήσουν άμεση επιστροφή της (δίνοντας έναν τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση των χρημάτων). Αποτελεί υποχρέωση των Συλλόγων να επιστρέψουν τα χρήματα. Αυτό άλλωστε έχει αποφασίσει και η Δ.Ο.Ε. Όλοι έχουν υποχρέωση να ψηφίζουν και να πληρώνουν εκεί που εργάζονται.

Οι αναπληρωτές συνάδελφοι πλήρους ωραρίου θα πληρώσουν πριν την ψηφοφορία τη συνδρομή τους, που είναι 15 Ευρώ.

Οι αναπληρωτές συνάδελφοι μειωμένου ωραρίου θα πληρώσουν πριν την ψηφοφορία τη συνδρομή τους που είναι 7 Ευρώ.

Οι αναπληρωτές συνάδελφοι με τρίμηνη σύμβαση ψηφίζουν δωρεάν.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να πληρώσει την συνδρομή του νωρίτερα από την ημέρα των αρχαιρεσιών ,τα γραφεία του συλλόγου μας θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρες 7μ.μ.-9μ.μ.

You may also like

Comments are closed.