ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Στο 50% κάτω η πτώση της κίνησης στις λαϊκές τις μέρες των γιορτών

Facebook
Twitter

Κάτω του 50% έφτασε η πτώση στις λαϊκές αγορές της Πάτρας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, σε σύγκριση με τις μέρες πριν από τις γιορτές.

Σύμφωνα με τους αγρότες, τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές που βγάζουν από τις λαϊκές το μεροκάματο τους και περιμένουν να ζήσουν από τα χρήματα αυτά τις οικογένειες τους, ήταν η χειρότερη εορταστική περίοδος των τελευταίων ετών για τις λαϊκές.

Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο κόσμος έχει μάθει πλέον να ψωνίζει κυρίως από σούπερ μάρκετ, επιλέγοντας τυποποιημένα είδη και αφήνοντας για τα όσα κενά έχει στα ράφια του νοικοκυριού του, τα μίνι μάρκετ.

Οι λαϊκές είναι εκτός των επιλογών των νέων νοικοκυριών και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες που πάνε και αγοράζουν από τους πάγκους των μικροπωλητών είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Κι όλα αυτά ενώ στις λαϊκές συναντάει κανείς τις πιο φθηνές τιμές της αγοράς στα περισσότερα είδη. Η τεράστια πτώση της κίνησης των λαϊκών την εορταστική περίοδο ήταν το κερασάκι που ήρθε για να δέσει στην τούρτα και έχει προβληματίσει πολλούς από τους μικροπωλητές που κάνουν χρόνια αυτή τη δουλειά.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top