ΠΑΤΡΑ: Στο 65% οι εμβολιασμοί στην Αχαϊα

Facebook
Twitter
Αντιστέκονται οι Αχαιοί στον εμβολιασμό, όπως δείχνουν τα σχετικά νούμερα. Εδώ και αρκετές ημέρες ο αριθμός των εμβολίων, ημερησίως, δεν ξεπερνάει τις 2.500. Το μόνο θετικό είναι ότι περισσότερα από 800 ραντεβού είναι για την 1η δόση.
Μέχρι χθες στην Αχαΐα οι πλήρως εμβολιασμένοι φτάνουν τις 189.334 πολίτες, ποσοστό περίπου 65%.

«Είμαστε μπροστά στο κύμα της «Ομικρον» το μήνυμα είναι σαφές. Εμβολιαστείτε τώρα πριν τα Χριστούγεννα. Κάθε 24ωρο που περνάει είναι κρίσιμο. Η «Ομικρον» είναι κοντά μας και πρέπει να προετοιμαστούμε ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού μας» επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος ο οποίος παρακολουθεί καθημερινά την εμβολιαστική κίνηση.

Πολύ θετικά αποτελέσματα καταγράφει η κίνηση της διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να εντάξει στην μάχη του εμβολιασμού κινητή μονάδα ώστε να καλυφθούν οι πολίτες της υπαίθρου. Μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί εκατοντάδες κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών που δύσκολα θα μετακινούνταν στο κέντρο για να κάνουν το εμβόλιο.

Ελεγχόμενες είναι πλέον οι νοσηλείες στα νοσοκομεία της Πάτρας. Χθες στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 64 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού, ένα παιδάκι στην Παιδιατρική Κλινική, τρεις διασωληνωμένοι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και άλλοι 13 στη ΜΕΘ Κορονοϊού. Στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονταν 35 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού και 8 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top