ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Στο πόδι η ΕΛΑΣ για το ενδεχόμενο επεισοδίων με οπαδικά κίνητρα

Facebook
Twitter
3875451

Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛΑΣ για το θέμα της οπαδικής βίας με αφορμή το γεγονός ότι τελειώνει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά και τον ευρωπαϊκό τελικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Φιορεντίνα μέσα στο OPAP Arena, δηλαδή το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σήμα για να βρίσκονται σε επιφυλακή από την κεντρική ηγεσία της ΕΛΑΣ προς όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, έτσι ώστε να είναι σε ετοιμότητα για αντιμετώπιση ενδεχόμενων επεισοδίων μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Στην Πάτρα, όπου ως γνωστόν, υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί μεταξύ των οπαδών αυτών των τριών κλαμπ που εδρεύουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα η προσοχή και η επιφυλακή πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με κύκλους της αστυνομίας κάποια από τα μεμονωμένα επεισόδια που έχουν γίνει τις τελευταίες δέκα μέρες σε περιοχές του κέντρου της Πάτρας, έχουν να κάνουν με οπαδικά κίνητρα.

Η αστυνομία ήδη έχει ξεκινήσει περιπολίες στους δρόμους γύρω από τα τρία στέκια των οπαδών, ενώ η προσοχή της εστιάζεται για το όλο ζήτημα στην ακτίνα Ψηλαλώνια, Τριών Ναυάρχων και Πλατεία Όλγας. Γύρω δηλαδή από την Χαραλάμπη, την Ζαΐμη και την Σαχτούρη όπου βρίσκονται τα τρία στέκια.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top