ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Στο τέλος η ανασκευή – κατασκευή των πεζοδρομίων της Γερμανού

Facebook
Twitter
3877632

Μετά από μια μεγάλη παύση που κράτησε για σχεδόν δύο μήνες, οι εργασίες της ανάπλασης της Άνω πόλης έχουν ξεκινήσει ξανά δυναμικά με τον εργολάβο να προχωράει στα σημεία που είχαν μείνει πίσω.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ οι εργασίες για τη συγκεκριμένη εργολαβία της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Πάτρας είχαν ξεκινήσει με αρκετά ικανοποιητικούς ρυθμούς, από ένα σημείο και μετά τα πράγματα πήγαιναν αργά.

Σε σημείο που κάποιοι σκέφτηκαν μήπως η κοινοπραξία που είχε αναλάβει το έργο τα… βροντούσε και τα άφηνε όλα στη μέση (όσοι γνώριζαν μάλιστα ότι η έκπτωση που είχε κάνει η εταιρεία για να πάρει το έργο ήταν ιδιαίτερα μεγάλη είχαν ανησυχήσει).

Ευτυχώς όμως οι φόβοι τους δεν επιβεβαιώθηκαν. Η Άνω πόλη προχώρα και είναι ακόμα αρκετές παρεμβάσεις που είναι να γίνουν. Μια από τις πιο δύσκολες έχει να κάνει με τα πεζοδρόμια της Γερμανού τα οποία είναι σε άθλια κατάσταση, καθώς σε πολλά σημεία τους απαγορεύουν την πρόσβαση στους πεζούς.

Η παρέμβαση αυτή θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες στο τέλος, όταν όλα τα υπόλοιπα θα έχουν ολοκληρωθεί. Η ανασκευή των πεζοδρομίων της Γερμανού θα ξεκινήσει από το ύψος της Αγίου Γεωργίου και θα φτάσει ψηλά στα Ταμπάχανα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top