ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Στο Θέατρο Λιθογραφείον η μουσική παράσταση «Flamarabenco»

Facebook
Twitter
zqyffslges66439a72e8507

Το Θέατρο Λιθογραφείον  στην Πάτρα θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Flamarabenco» την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, & ώρα 21.00.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στις ρίζες της παράδοσης σε μια πολύ σύγχρονη προοπτική που συγχωνεύει τον μυστικισμό της Ανατολής με τη «φλόγα» του Flamenco και το άρωμα της Μεσογείου.

Πηγή έμπνευσής, ο τεράστιος θησαυρός των μουσικών παραδόσεων αυτών των διαφορετικών πολιτισμών που επιτρέπει το κύριο χαρακτηριστικό του Flamenco, τον αυτοσχεδιασμό, αλλά και η ιδέα να εντοπίσουμε και να ενώσουμε τις κοινές ρίζες και τους ήχους των ειδών αραβικής και φλαμένκο μουσικής.

Τα μέλη του σχήματος, Γιάννης Παναγιωτόπουλος (ούτι, λύρα), Γεώργιος Μπαράκος (κρουστά) και Ανδρέας Κίκινας (κιθάρα φλαμένκο), προερχόμενοι από διαφορετικά μουσικά υπόβαθρα, μοιράζονται ένα όραμα για το συνδυασμό διαφορετικών μουσικών στυλ, όλα επηρεασμένα ή εμπνευσμένα από ήχους της Ανδαλουσίας. Συνδυάζουν παραδοσιακές συνθέσεις από την Ανατολή με στοιχεία φλαμένκο και αυτοσχεδιάζουν σε μουσικά κομμάτια συνθετών όπως οι Naseer Shamma, Anouar Brahem, Paco de Lucia, Gerardo Nuñez και πολλοί άλλοι…

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Εισιτήριο: 10 ευρώ.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2610328394 Θέατρο Λιθογραφείον, Μαιζώνος 172β.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top