ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Συγκινεί βίντεο – ντοκουμέντο από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας

Facebook
Twitter
Καθώς το κουβάρι του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα ξετυλίγεται, η αγανάκτηση και ο θυμός για την εξιχνίαση της υπόθεσης δίνει σταδιακά τη θέση της στο θρήνο και τη θλίψη για τα αδικοχαμένα παιδιά.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε ένα βίντεο από το 2016 όταν τα δύο από τα 3 παιδιά (η μικρή Ίριδα δεν είχε γεννηθεί ακόμα) γιόρταζαν τα τρίτα γενέθλια της Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Το μικρό κοριτσάκι, που φέρεται να έχασε τη ζωή του σε ηλικίας 9 ετών ύστερα από τη χορήγηση κεταμίνης από την ίδια τη μητέρας του, εμφανίζεται να διασκεδάζει πλάι στη μικρότερη αδερφούλα του, Μαλένα μαζί με μικρούς φίλους και συγγενείς.

Στο πλευρό της οι γονείς της και η μητέρα της που κατηγορείται ότι την δηλητηρίασε.

Σε λιγότερο από τρία χρόνια θα ξεκινούσε για τη μικρή Τζωρτζίνα και τις αδελφούλες της ένας Γολγοθάς που κατέληξε σε θάνατο.

Συγκίνηση στο πλατό

«Αυτό το κοριτσάκι που βλέπουμε τώρα, μας λένε ότι μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του που είναι δίπλα. Είναι σαν να παρακολουθούμε μια ταινία, ότι αυτό το κοριτσάκι μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του.

Που να το φανταστούν και οι γείτονες; Δεν πάει το μυαλό σου όταν υπάρχει ένα περιβάλλον τέτοιο. Κάποιος που είναι καλεσμένος σε αυτό το παιδικό πάρτι μπορεί να σκεφτεί ότι η μαμά μπορεί να κάνει κακό στο παιδί;», είπε η Φαίη Σκορδά, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top