ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια σε ένα 9χρονο κορίτσι

Facebook
Twitter
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια σε ένα 9χρονο κορίτσι από την Πάτρα, την Μαρία- Φωτεινή που πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο.

Τα χρήματα που χρειάζονταν για να καλυφθούν τα έξοδα διαμονής των γονιών της συγκεντρώθηκαν αφού πολλοί άνθρωποι θέλησαν να βοηθήσουν και κατέθεσαν χρήματα προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι σωτηρίας

Η ανακοίνωση της οικογένειας: Η οικογένειά μας εκφράζει τεράστια την ευγνωμοσύνη της για την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση συγγενών, φίλων, όλων των συνανθρώπων μας, που έσπευσαν να συνδράμουν σε εμάς, ακόμη και με το υστέρημά τους, στον αγώνα, που δίνει με γενναιότητα η κόρη μας Μαρία-Φωτεινή. Το απαιτούμενο ποσό, για τα έξοδα της διαμονής μας στο εξωτερικό, έχει συμπληρωθεί και ο λογαριασμός τραπέζης έχει κλείσει.

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας, για την τεράστια αγκαλιά και την αγάπη, που δώσατε στο παιδί μας. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και ζητάμε τις προσευχές και τις ευχές σας, ώστε το χειρουργείο, στο οποίο θα υποβληθεί η Μαρία-Φωτεινή να είναι επιτυχές και να επιστρέψουμε στην Ελλάδα έχοντας κάνει ένα μεγάλο βήμα για την αποκατάσταση της υγείας της.

Ο δρόμος θα είναι ακόμα αρκετά μακρύς, μέχρι η Μαρία-Φωτεινή να μπορέσει να απολαύσει μια ζωή, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία της. Ελπίζουμε να παραμείνετε κοντά μας κι όλοι μαζί να είμαστε κοντά στα παιδιά και στους συνανθρώπους, που έχουν ανάγκη.

Άπειρες είναι οι ευχές μας προς εσάς όλους. Να έχετε υγεία και να ευτυχείτε με τις οικογένειές σας.

Οι γονείς Κωνσταντίνος Αρβανίτης και Βαρβάρα Κωνστάντη ευγνώμονες.

Ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Πάτρας

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Πάτρας αναφέρει τα εξής: “Το Δ.Σ. του  Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους συμπολίτες μας καθώς και στους συλλόγους εκπαιδευτικών από όλη την Ελλάδα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της μετάβασης  και διαμονής σε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού  της μικρής μαθήτριας και της οικογένειάς της.

Ενημερώνουμε ότι το ποσό μέσα σε λίγες μες καλύφθηκε. Πρόκειται για μια κορυφαία στιγμή αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και είναι πολύ συγκινητικό και τιμητικό για τον κλάδο των εκπαιδευτικών το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση που έδειξαν οι συνάδελφοί μας

Ο Σύλλογος Δ/Ν θα συνεχίσει να πρωτοστατεί και να οργανώνει την έκφραση αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη με διακριτικότητα  και σεβασμό στην ιδιωτικότητα. Ευχόμαστε στην μικρή μαθήτριά μας όλα να πάνε καλά και να γυρίσει μαζί μας δυνατή και υγιής”.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top