ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Συναυλία από την Αιγιώτισσα Μυρτώ Βασιλείου – Το Σάββατο 16/12 στη “Frida”

Facebook
Twitter
Συναυλία το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στη “Frida”, στην Πάτρα με την Αιγιώτισα Μυρτώ Βασιλείου!

 

Η Μυρτώ Βασιλείου, η πιο ξεχωριστή φωνή της νέας γενιάς ερμηνευτών, έρχεται για πρώτη φορά στην Πάτρα!

Μετρώντας ήδη σπουδαίες συνεργασίες δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Γ. Νταλάρας, ο Μ. Μητσιάς, ο Μ. Φραγκούλης, ο Μ. Μάτσας κ.ά κι έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες της μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, είναι έτοιμη να “μεταμορφώσει” το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι. Με τη μοναδική, εντελώς ξεχωριστή χροιά της και τον ιδιαίτερο τρόπο που γεμίζει τη σκηνή με την παρουσία της, έχει κερδίσει το κοινό όχι μόνο για την ερμηνεία και τα τραγούδια της αλλά και για τον τρόπο που επικοινωνεί και «παίζει» μαζί του.

Πρόσφατα παρουσίασε τον τρίτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο “Εσύ με κάνεις και μπορώ” σε μουσική του Κώστα Τσίρκα, στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και της Νάντιας Δουλαβέρα και ενορχηστρώσεις του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου σε παραγωγή του Μ. Φραγκούλη και του Γ. Περρή. Στη συναυλία αυτή θα ακούσουμε πολλά από τα νέα αυτά τραγούδια σε ένα μελωδικό μείγμα electropop και έντεχνου με μεσογειακά κι ανατολίτικα στοιχεία καθώς και τραγούδια αγαπημένων δημιουργών όπως ο Μ. Λοΐζος, ο Στ.Κραουνάκης, ο Φ. Δεληβοριάς, διασκευασμένα και “πειραγμένα” με μια εντελώς διαφορετική και φρέσκια ματιά!

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Τσίρκας

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Καρδιανός

Μπάσο/Synthbass: Γιώργος Μπουλντής

Τύμπανα: Γιάννης Παπανικολάου

Ηχοληψία: Κώστας Κυριακίδης

Παραγωγή / Management : Menta  Art Events

Πόρτες: 21:00

Προπώληση: 10e στην πλατφόρμα της viva https://www.more.com/music/myrto-basileiou-live-stin-patra/,

Επίσης: Γωνιά του Βιβλίου , Discover Bookstore , Joe Records και Το θρανίο

Ταμείο: 12e / Διοργάνωση mojolive / mojolive@outlook.com

 

edited 392

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτη του τμήματος “Κοινωνικής Πολιτικής” του Παντείου Πανεπιστημίου και απόφοιτη μεταπτυχιακού προγράμματος στη Συμβουλευτική Ψυχοσωματικής Υγείας (MSc).

Η ασχολία της με το τραγούδι γίνεται πιο εντατική όταν, το 2014, την ανακαλύπτει η Νατάσσα Μποφίλιου και την προτείνει στον συνθέτη Κώστα Τσίρκα, με σκοπό τη δημιουργία ενός κοινού project.

Από τότε έχει κυκλοφορήσει τρεις προσωπικούς δίσκους, το “Μαζί το Χειμώνα”, το “Καταφύγιο” και πολύ πρόσφατα το “Εσύ με κάνεις και μπορώ” σε μουσική Κώστα Τσίρκα, στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και Νάντιας Δουλαβέρα όπου μοιράζεται δύο ντουέτα με τον Γ. Νταλάρα και τον  Γ. Περρή. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου και η παραγωγή του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή.

Σημεία αναφοράς στην πορεία της αποτελούν:

  • Η παρουσία της στο Ηρώδειο, τον Σεπτέμβριο του 2023, σε μια συναυλία βασισμένη στα έργα του συνθέτη Μίνωα Μάτσα, μαζί με τον Γ. Νταλάρα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.
  • Η καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο δίπλα στο Γιάννη Κότσιρα, το καλοκαίρι του 2023.
  • Η συνεργασία της με τη Λίνα Νικολακοπούλου και ειδικότερα η συμμετοχή της στην παράσταση «Δικαίωμα» που επιμελήθηκε και σχεδίασε η σπουδαία Ελληνίδα στιχουργός στο πλαίσιο του ειδικά διαμορφωμένου διαδικτυακού προγράμματος «Μήνας της Γυναίκας» που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής ως ένδειξη τιμής στο γυναικείο φύλο, στο πλάι του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή.
  • Η ερμηνεία της, σε πρώτη εκτέλεση, στο τραγούδι «Η Φυλακή Της Αντιγόνης» σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου αλλά και η συμμετοχή της σε συναυλίες με τραγούδια του Νίκου Γκάτσου.
  • Η περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας στο πλευρό του Μανώλη Μητσιά, το καλοκαίρι του 2022.
  • Η συμμετοχή της στον δίσκο Μάνος Λοΐζος – ΜΕΤΑ, με το τραγούδι «Δεν θα ξαναγαπήσω», διασκευασμένο από τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top