ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Συνεχίζεται το “χάος” με τις σχολικές καθαρίστριες

Facebook
Twitter

Αίσθηση και αντιδράσεις προκάλεσε το ρεπορτάζ   για τον αναβρασμό που βρίσκονται οι σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Πατρέων, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διότι οι δημοτικές υπηρεσίες δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στην ανακοίνωση του πίνακα επιτυχόντων, αν και θα έπρεπε αυτό να είχε ήδη γίνει.

«Δουλέψτε πρωί και απόγευμα για να βγάλετε τα αποτελέσματα» είναι η εντολή που έδωσε προσωπικά στο προσωπικό ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Διονύσης Πλέσσας, ενώ ορισμένες καθαρίστριες προέβησαν χθες σε έντονες διαμαρτυρίες με αποδέκτες τους υπευθύνους. Κι αυτό διότι οι μέρες περνούν και η αγωνία των καθαριστριών κορυφώνεται.
Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα θα έπρεπε να είχαν αναρτηθεί τουλάχιστον από τις 22 Αυγούστου, καθώς έχει παρέλθει πλέον το δεκαήμερο που προβλέπεται από σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, μετά από την προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων, η οποία έληξε στις 12 Αυγούστου.
Κι όλα αυτά, ενώ όποιες από τις εν λόγω εργαζόμενες στην σχολική καθαριότητα επιλεγούν θα πρέπει να βρίσκονται στην εργασία τους την ερχόμενη Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με την έναρξη του διδακτικού έτους.
Πάντως, ακόμη κι αν βγουν τα αποτελέσματα θα είναι προσωρινά, καθώς για δύο μέρες θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων. Και μόνο αφότου εξεταστούν οι ενστάσεις θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.
Να σημειωθεί ότι έχουν κατατεθεί περίπου 500 αιτήσεις για 180 θέσεις καθαριστριών, με ωράριο 6,5 ωρών, ενώ σε άλλους δήμους τα σχετικά αποτελέσματα έχουν βγει.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top